FőoldalÜzletA hónap beruházója címet nyerte el a kecskeméti Phoenix Mecano
2015. október 07., szerda ::

A hónap beruházója címet nyerte el a kecskeméti Phoenix Mecano

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2013-ban alapította a „Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerést azzal a céllal, hogy ismertté tegye a sikeres vállalkozásokat, olyan kiemelkedő, követésre érdemes gyakorlatok bemutatásával, amelyek mintául szolgálhatnak további eredményes vállalkozások megvalósításához. A díj havonként kerül átadásra: „A hónap beruházója", „A hónap kis- és középvállalkozása", illetve „A hónap induló vállalkozása" címmel. A szeptemberi díjátadón a tárcavezető ismét három vállalkozás kimagasló teljesítményét ismerte el. A hónap beruházója díjat a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. nyerte el. A díjat dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató vette át ünnepélyes keretek között a Nemzetgazdasági Minisztériumban 2015. szeptember 29-én

Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató köszönőbeszédében így fogalmazott: – A siker felé vezető út mindig építés alatt áll. Döntéseink meghozatalában – a tulajdonosi elvárások mellett – fontos szerepet játszik az ezer család megélhetésének, jövőképének biztosítása, valamint a környezetünkkel szembeni felelősségvállalás. Bízom abban, hogy a jövőben is olyan fejlesztéseket valósítunk meg, amelyekre méltán lehet büszke a Magyar Kormány, Kecskemét városa és szűkebb környezetünk, a Phoenix Mecano kecskeméti közössége. A jövőbeni utunkon Széchenyi István gondolatát megszívlelve haladunk tovább: „Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, egy kis ügyességgel lépcsőt építhetünk."

A hónap beruházója díjban részesülhet az a beruházó, aki tevékenységével jelentős mértékben hozzájárul a magyar gazdaság és export növekedéséhez, a foglalkoztatottak számának és a hazai beszállítói hányad bővítésére törekszik, diplomást illetve szakképesítéssel rendelkező munkaerőt foglalkoztat, továbbá az elmúlt hónapokban legalább 5 millió euró értékű új beruházást kezdeményezett.

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény