FőoldalÜzletKét pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók részére az ABB-től
2015. október 07., szerda ::

Két pályázati felhívás felsőoktatási hallgatók részére az ABB-től

Az ABB Kft. „ABB mentorprogram női hallgatóknak" elnevezéssel pályázatot hirdet a műszaki felsőoktatásban – az energetika és automatizálás területén – tanuló 5 fő főiskolai/egyetemi női hallgató számára. Emellett az ABB Kft. Ösztöndíjat is hirdet végzős főiskolai és egyetemi hallgatók számára. A program létrehozásával az ABB célja, hogy a diákok már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével

ABB mentorprogram női hallgatóknak

Az „ABB mentorprogram női hallgatóknak" célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje munkavállalási kedvét a műszaki vonalon, illetve lehetőséget biztosítson arra, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével. A program során 5 fő női hallgató kerül kiválasztásra. Minden programban részt vevő hallgató a cég vezetői vagy meghatározó szakemberei közül saját dedikált mentort kap, akikkel a félév során 5 alkalommal konzultáción vehet részt. A nyertesek továbbá betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, gyárlátogatáson vehetnek részt, találkozhatnak az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megismerhetik milyen különböző életpálya modellek léteznek a műszaki területen.

ABB ösztöndíj

Az ABB Kft. ABB ösztöndíjat hirdet végzős főiskolai és egyetemi hallgatók számára. A program létrehozásával az ABB célja, hogy a diákok már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.

Az ABB Ösztöndíjra az alábbi témakörökben lehet pályázni:

  • Együttműködő robotok felhasználási területei
  • Digitalizálás az energiaellátásban
  • Historikus adatgyűjtő és elemző rendszer kialakítása Decathlon Services platformon
  • Energiaelosztási rendszerek méretezéstől a megvalósulásig a kisfeszültségű területen
  • Megújuló energiák tárolása és összekapcsolása az elektromos közlekedéssel

Az ösztöndíjak honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény