FőoldalÜzletA Lenovo közös alkotásra ösztönzi az ügyfeleket és partnereket
2015. október 01., csütörtök ::

A Lenovo közös alkotásra ösztönzi az ügyfeleket és partnereket

A Lenovo globális HPC innovációs központjának márciusi, Stuttgartban tartott megnyitóját követően a Lenovo EMEA elnöke, Eric Cador hivatalosan megnyitotta az EMEA vállalati tájékoztató központot (EBC-t), mely él a modern tájékoztatás és teljesítményértékelés lehetőségével, fel van szerelve a legmodernebb prezentációs technikákkal. A központ biztosítja a kényelmes és interaktív tárgyalásokat egy olyan környezetben, ahol az ügyfelek és partnerek kapcsolatot teremthetnek a kulcsfontosságú üzleti partnereikkel, a Lenovo szakértőivel, fejlesztőkkel és vezetőkkel

Az újonnan bemutatott EMEA vállalati tájékoztató központ él a modern tájékoztatás és teljesítményértékelés lehetőségével, felszerelve a legmodernebb prezentációs technikákkal. A központ biztosítja a kényelmes és interaktív tárgyalásokat egy olyan környezetben, ahol az ügyfelek és partnerek kapcsolatot teremthetnek a kulcsfontosságú üzleti partnereikkel, a Lenovo szakértőivel, fejlesztőkkel és vezetőkkel.

A legnagyobb üzleti és technológiai elmék egy helyen

Az EMEA vállalati tájékoztató központot, az iparág vezető partnereivel együttműködésben fejlesztették, kihasználva többek között az Intel, az Emerson Network Power, a Qlogic, a Red Hat és a Samsung Semiconductor tudását és különleges szakértelmét e téren. Számos más ökoszisztéma és technológiai partnerrel is együttműködtek, amelyek hozzájárulnak a vállalati tájékoztató központ koncepciójához, hogy tovább bővíthesse képességeit és az ügyfeleknek nyújtott teljes körű megoldásait, amelyek megfelelnek az egyedi üzleti igényeknek.

Ez az új, modern központ a tájékoztatási lehetőségek széles választékát kínálja, kielégítve az ügyfelek igényeit sokféle szegmensben és iparágban.

  • Négyszemközti ügyfél-tájékoztatás megszabott menetrenddel
  • Videókonferenciák más Lenovo és technológiai partner helyszíneken világszerte
  • Több ügyfeles események speciális Lenovo rendszerekről és szoftver ajánlatokról
  • Megoldástesztelés és több napos technikai tesztelések speciális területeken, mint például HPC, Hyperscale és SAP telepítések
  • (Hiper-)konvergens infrastruktúra workshopok az ökoszisztéma partnereinkkel
  • In-Center Proof Technology és Proof of Concept megvalósítások
  • Mindenféle Lenovo termék bemutatása

Emellett a központ otthont ad a stratégiai szemináriumok és szakmai rendezvények gazdag portfóliójának a viszonteladók, a forgalmazók és integrátorok igényeihez igazítva.

Az EMEA EBC és az adatközpont ugyancsak otthont ad a LENOX-nak, a Lenovo TOP 500-ba rangsorolt szuperszámítógépének, valamint a Worldwide Sap Research and Development laboratóriumnak. Ezek az erőforrások ösztönzik az újításokat és kategóriájukban a legjobb, bizonyított megoldásokat nyújtják, amelyek kielégítik a vállalati ügyfelek egyedi igényeit.

Együttműködés a CERFACS-szal

A kulcsfontosságú ipari partnerekkel, többek között az Intel®-lel és a Mellanox Technologies-szel való együttműködés mellett, a Lenovo és annak stuttgarti HPC innovációs központja folytatja a partnerségek és kezdeményezések számának növelését. Ennek célja a képességek hosszú távú kiterjesztése, valamint a HPC üzleti előnyeinek eljuttatása az ügyfelek és munkafolyamatok szélesebb köréhez.

A CERFACS egy kutatóintézet, amely fejlett módszereket fejleszt ki a komoly tudományos és technológiai problémák numerikus szimulációjához és algoritmikus megoldásához. Ez a magas színvonalú tevékenység a létező legnagyobb teljesítményű számítógépeket igényli. A CERFACS egy új HPC klasztert keresett numerikus szimulációs tevékenységéhez. A Lenovo és a CERFACS közötti együttműködés a CERFACS legfőbb kódjának, a turbinákban az áramlást és égést szimuláló AVBP-nek a portolására és finomhangolására fókuszál. A Lenovo és az Intel® közös kód modernizációs programjának részeként az AVBP a legújabb Intel® Xeon®, majd később az Intel® Xeon® Phi™ termékcsaládon való futtatásra lesz finomhangolva.

„A CERFACS hatékony együttműködést vár a Lenovo HPC Innovációs Központtal, miközben együtt dolgozunk azon, hogy frissítsük a szimulációs kódot a legújabb generációs Intel Xeon processzorok teljes mértékű kihasználása érdekében. Ugyanennyire várjuk a Lenovo szakértőivel való közös munkát, hogy alkalmassá tegyük és optimalizáljuk a kódot az Intel Xeon Phi architektúrán való futtatáshoz. – mondta Monnier úr, a CERFACS informatikai vezetője.

A Transtec és a Lenovo lehűti a Kalsruhe Technológiai Intézetet

A Lenovo szövetségre lépett a németországi székhelyű európai HPC szakértővel, a Transtec-kel annak érdekében, hogy ellássa a Karlsruhe Technológiai Intézetet egy új HPC klaszter megoldással, mely több mint 1100 számítási csomópontot tartalmaz. A 6,9 millió euróra értékelt partnerség a legnagyobb üzleti megbízás a Transtec 35 éves történetében. A partnerség jelentősen csökkenti a Karlsruhe Technológiai Intézet teljes tulajdonlási költségeit. A Lenovo neXtScale rendszert felszerelik közvetlen vízhűtéses infrastruktúrával, hogy hatékony hűtést biztosítson minden alkotóelem – CPU, fő memória és I/O kártyák – számára, 40%-kal magasabb energiahatékonyságot valósítva meg ezáltal, mint más hűtőrendszerek. További előny, hogy a felesleges hőt más célokra lehet használni, például a létesítmény irodáinak fűtésére.

"Nagyon örülünk a felkérésnek, hogy rendelkezésre bocsáthatjuk ezt a nagyméretű HPC klasztert, amely innovatív koncepciókat társít óriási műszaki teljesítménnyel, az egyik legnevesebb kutatási létesítményben Európában." – mondta Dr. Oliver Tennert, a Transtec HPC Solution részlegének igazgatója.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény