FőoldalÜzletNIDays Konferencia 2015
2015. szeptember 22., kedd ::

NIDays Konferencia 2015

A National Instruments sokoldalú szakmai konferenciája mérnökök, oktatók és kutatók számára október 7-én lesz Budapesten

Az NIDays 2015 a National Instruments legrangosabb konferenciája Magyarországon, amelyet kifejezetten azon mérnökök, oktatók és kutatók számára rendeznek, akik szeretnék nyomon követni a legújabb ipari trendeket és szívesen értesülnek a piac újdonságairól.

Az ingyenes rendezvényen az ipar, illetve a tudományos élet kiemelkedő szereplői mutatják be legsikeresebb alkalmazásaikat, amelyeket grafikus rendszertervezési eszközök segítségével valósítottak meg. Emellett a National Instruments mérnökei ismertetik a legújabb méréstechnikai, tesztelési, beágyazott vezérlési, valamint a magas követelményeknek is eleget tevő RF megoldásokat.

Vendég előadóink olyan vállalatok és oktatási intézmények képviseletében emelik a rendezvény színvonalát, mint például: Beko Engineering Kft., Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Cobra Control Kft., Continental Automotive Hungary Kft., Edutus Főiskola, ENG Systems Hungary Kft., ETLsoft Kft., Konrad Technologies, Noffz Computer Technik, Széchenyi István Egyetem, Szegedi Tudományegyetem.

A konferencia 2015. október 7-én kerül megrendezésre 8:30 és 17:15 között a budapesti Aquaworld Resort-ban.

Bővebb információ a http://hungary.ni.com/nidays oldalon található.

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény