FőoldalÜzletSzeptember végéig pályázhatnak a cégek
2015. szeptember 02., szerda ::

Szeptember végéig pályázhatnak a cégek

Meghosszabbította a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázati határidejét a Siemens Zrt. A vállat célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a projekteket, intézkedéseket, amelyekkel a hazai szervezetek igazoltan növelni tudták hatékonyságukat

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjra szeptember 25-ig pályázhat minden olyan vállalat, intézmény vagy civil szervezet, amely 2015. április 30-ig bezárólag igazolható eredménnyel járó, hatékonyságnövelő beruházást vagy fejlesztést hajtott végre Siemens termék, szolgáltatás vagy technológia igénybevételével. A beérkező pályázatokat független zsűri bírálja el, melynek tagjai az egyes hatékonysági területek elismert, tudományos és közéleti szakemberei. A döntőbe jutott projektek listáját októberben teszi közzé a vállalat. A Werner von Siemens Hatékonysági Díj eredményhirdetése 2015. november 19-én lesz.

A Siemens célja a legjobb, bevált, és bizonyítottan hatékonyságot növelő vállalati gyakorlatok bemutatása, az eredmények széles körű ismertetése, és ezzel a hatékonyságról szóló társadalmi párbeszéd erősítése.

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjat tavaly az ipari gyártás területéről az Opel Szentgotthárd Kft., a közlekedés és infrastruktúra területéről a BKK Közút Zrt., az egészségügy területéről pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kapta meg.

A Siemens kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény