FőoldalÜzletVékonykliensek Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel
2015. augusztus 19., szerda ::

Vékonykliensek Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel

A Dell a Microsoft Worldwide Partner Conference rendezvényen mutatta be a Windows 10 IoT Enterprise operációs rendszerre épülő Wyse vékonyklienseit, valamint a vWorkspace munkaállomás-virtualizációs szoftver frissítéseit. Az új megoldások minden eddiginél egyszerűbbé teszik az informatikai vezetők számára a virtuális munkaállomások megtervezését, telepítését és futtatását. Továbbá rugalmasságot biztosítanak azoknak a szervezeteknek, amelyek Microsoft Azure alapú virtuális asztali infrastruktúrák telepítését tervezik. Az új modellek kompromisszum nélkül kínálnak nagy teljesítményű, biztonságos végpontokat a nagy erőforrást igénylő szellemi munkát végzőknek

A Wyse vékonykliens már Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel is elérhető

A Wyse vékonykliensek kiváló felhasználói élményt nyújtanak mind a szellemi foglalkozásúaknak, mind a professzionális felhasználóknak. Emellett az új modellek biztonságos, rugalmas felügyeleti lehetőségeket és kompatibilitást biztosítanak számos különböző virtuális munkaállomáshoz. A szigorúan szabályozott iparágakban – például a kiskereskedelemben, az egészségügyben, a kormányzati, a pénzügyi és az oktatási ágazatokban – a munkaállomás vitrualizáció jelenti a kulcsot ahhoz, hogy a legfontosabb adatok biztonságának és védelmének fenntartása mellett az alkalmazottak bárhonnan ugyanolyan hatékonyan dolgozhassanak.

A Dell július 29-től a Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 eszközöket Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel is elérhetővé tették. Ezek a vékonykliensek biztonságosak, rugalmasan méretezhetők, és kiváló felhasználói élményt nyújtanak. Főbb előnyök és szolgáltatások:

  • Kiemelkedő teljesítmény: A Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 négymagos AMD G sorozatú processzorok a gyors rendszerindítás, a stabil teljesítmény és a legnagyobb hatékonyság érdekében.
  • Biztonságos: Védelem a fejlett kártevők ellen is a Trusted Platform Module (TPM, megbízható platformmodul), a BitLocker meghajtó-titkosítás, a biztonságos rendszerindítás és a Windows Defender révén.
  • Rugalmas felügyelet: Megfelelően méretezett felügyelet különböző használati esetekben, a kézi vezérlést nem igénylő fájlszerverek, a Wyse Device Manager szoftver (WDM), illetve a Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) segítségével. Néhány vagy akár több tízezer vékonykliens egyszerű és méretezhető felügyelete is megoldható.

VDI teljesítmény a Wyse vWorkspace 8.6 szoftverrel

A Wyse vWorkspace munkaállomás-virtualizációs szoftverrel a szolgáltatók egyszerűen telepíthetnek Microsoft technológiára épített megoldásokat. A vWorkspace 8.6 támogatja a Microsoft Hyper-V és Azure platformokat, valamint a Windows 10 alapú virtuális gépeket. A vWorkspace 8.6 akár napi 67 százalékkal csökkenti a távoli Windows alkalmazások működtetésének költségét a Microsoft Azure rendszeren keresztül. A szolgáltatók kezelhetik, valamint ki- és bekapcsolhatják a Microsoft Azure rendszeren futó távoli asztali munkameneteket, továbbá csökkenthetik a költségeket a nem használt munkamenetek nyilvános felhőn belüli leállításával. Emellett a vWorkspace az Azure Marketplace áruházból is futtatható, így a rendszer gyorsan üzembe helyezhető.

A Wyse vWorkspace 8.6 a Dell egyedülálló, végponttól végpontig terjedő Dell Appliance for Wyse – vWorkspace munkaállomás-virtualizációs adatközpontjának szerves részét képezi. Mivel speciális szakértelem nélkül is kezelhető, a Dell megoldása biztosítja a Windows asztali munkaállomások és alkalmazások költséghatékony virtualizációját a különböző méretű szervezetek számára. A megoldás a Microsoft Hyper-V és az Azure platformok mellett támogatja az ügyfél által, illetve az egyéb magánvagy nyilvános felhőben tárolt alkalmazásokat és a munkaállomás-virtualizációs technológiákat is. Ez lehetővé teszi olyan hibrid felhőalapú környezetek létrehozását, amelyek a vWorkspace- és Azure-alapú asztali munkaállomások és szolgáltatásként nyújtott alkalmazások kombinációjával is üzemeltethetők.

A vWorkspace 8.6 további új előnyei és szolgáltatásai:

  • Globális területi beállítások: a vWorkspace 8.6 mostantól telepíthető nem latin betűs operációs rendszerű/Active Directory környezetekben, például egyszerűsített kínai, japán és koreai nyelven a kétbájtos karakterkészletek támogatásával.
  • Jobb kapcsolat a Windows alkalmazásokkal: A vWorkspace biztosítja a megfelelő összeköttetést a Windows, Linux és Chrome alapú eszközökhöz, és natívabb felhasználói élményt nyújt a HTML5 hozzáférésnél. Az összekötő szoftverek kínai, japán és koreai nyelvet is használnak, így a nemzetközi szervezetek felhasználói egyszerűbben férhetnek hozzá biztonságosan az alkalmazásokhoz és tartalmakhoz.
  • Egyszerű használat: A vWorkspace 8.6-ot minden eddiginél egyszerűbb elérni és használni. A felhasználók e-mail címmel is bejelentkezhetnek, és könnyedén másolhatnak át fájlokat egy fizikai Windows rendszerű számítógépről egy virtuális munkaállomásra. A felhasználók például közvetlenül húzhatnak át dokumentumokat egy szolgáltatott CRM-alkalmazás megfelelő mappájába.
  • Rugalmasság: A VDI megoldáshoz készített alkalmazásrétegezés leegyszerűsíti az alkalmazások telepítését és kezelését, és csökkenti a karbantartást igénylő Windows-lemezképek számát.

A Dell Software növeli a hatékonyságot

A Dell Software a közelmúltban mutatta be a Unified Communications Command Suite (UCCS) legújabb kiadását. Az új megoldás elemzéshez kapcsolódó jelentéskészítési képességekkel egészíti ki az Office 365 és a Cisco Unified Communications Manager szoftvereket a Dell többplatformos elemzési és diagnosztikai megoldásában. Az UCCS 8.1 a piacon elérhető egyetlen olyan megoldás, amely a Microsoft Exchange és Lync rendszereken egyaránt kínál elemzési és diagnosztikai eszközöket. Továbbá segíti a szervezeteket, hogy valódi betekintést nyerjenek az alkalmazottak tevékenyégébe. Például az e-mailek használatába és trendjeibe, illetve hogy hogyan használják fel a kommunikációs erőforrásokat. Az új szolgáltatásokkal a vállalkozások növelhetik a kommunikációs rendszereik hatékonyságát, védhetik az érzékeny adatokat, növelhetik a befektetések megtérülését, és tervezni tudják jövőbeli növekedésüket és áttelepítéseiket.

A Dell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény