FőoldalÜzletÚj vezető az IT Services Hungary élén
2015. augusztus 13., csütörtök ::

Új vezető az IT Services Hungary élén

Augusztus elsejétől a brit állampolgárságú Christopher Wilson tölti be az IT Services Hungary ügyvezető igazgatói pozícióját

A cég sajtóközleménye szerint a nemrégiben kinevezett vezető mögött több mint harminc éves tapasztalat van, amelyet az IT szektorban dolgozva szerzett, jellemzően projekt- és programmenedzsment, valamint üzemeltetés és szolgáltatásmenedzsment szakterületen. Pályafutása során mind földrajzi értelemben, mind pedig a különféle iparágakat tekintve többfelé dolgozott: megfordult Ázsiában, Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban, ahol többek között bank- és pénzügyi szektorban, valamint a közigazgatásban tevékenykedett.

Christopher Wilson bő tíz éve csatlakozott a T-Systemshez, egészen pontosan az Egyesült Királyságban működő leányvállalathoz. 2011-től a T-Systems Malajzia ügyvezetői feladatait látta el. A magyar cég élére azzal a kiemelt feladattal helyezték, hogy bővítse a magas hozzáadott értékű szolgáltatások körét.

A nemzetközi infokommunikációs outsourcingban meghatározó, 2006-ban alakult hazai vállalkozás jelenleg négy magyarországi helyszínen, Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Szegeden működtet szolgáltató központot. Az ITSH létszáma idén érte el a négyezer főt, de a vállalat bővítése a jövőben is folytatódik, hiszen a társaság az év végéig további fejlesztéseket tervez. Az idén a tervek szerint összességében 400 fővel növekszik az ITSH létszáma.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény