FőoldalÜzletMasszív és strapabíró táblagép a harctérre
2015. augusztus 12., szerda ::

Masszív és strapabíró táblagép a harctérre

A Dell bemutatta az új Latitude 12 Rugged táblagépét, amely a cég első, teljes mértékben strapabíró, a legnehezebb körülmények között is megfelelő teljesítményt és megbízhatóságot nyújtó tabletje. A legkorszerűbb funkciókkal büszkélkedő és legmodernebb kialakítású táblagép a Dell Rugged portfólió legújabb tagja, amelybe olyan modellek tartoznak, mint például a Latitude 12 Rugged Extreme kihajtható, átalakítható laptop, vagy a Latitude 14 Rugged Extreme és Latitude 14 Rugged laptopok

A Latitude 12 Rugged táblagépet kifejezetten olyan felhasználóknak tervezték, akiknek útközben is használható, strapabíró, ugyanakkor rugalmas modellre van szükségük. Ezt biztosítja többek között egy éles képet adó, 11,6 hüvelykes Direct-View, szabadtéren is olvasható, kesztyűvel is kezelhető, multi-touch képességekkel rendelkező HD felbontású kijelző. Annak érdekében, hogy extrém hőmérsékleten is csúcsteljesítményt nyújtson, a Rugged táblagéphez negyedik generációs QuadCool™ hőfelügyeleti rendszer és hatékony 5. generációs Intel® Core™ M processzorok tartoznak. A Rugged táblagép akár 12 órán át is működőképes, amelyet 2 cellás, menet közben cserélhető akkumulátorok biztosítanak.

A megbízhatóság és kezelhetőség érdekében a Rugged táblagép akár 512 GiB-nyi SSD-tárhelyet is tartalmazhat, és bárhonnan tud kapcsolódni a 802.11ac WiFi-nek, az opcionális mobil szélessávnak és dedikált GPS-nek köszönhetően. Az átfogó adat- és eszközvédelem biztonságát a Dell Data Protection és az elérhető Intel® vPro™ és Intel TPM 1.2 biztosítja. A Dell iparágvezető támogatási lehetőségei is megvásárolhatóak, köztük a ProSupport Plus for PCs and Tablets, az egyetlen teljes körű támogatási szolgáltatás, amely ötvözi a szakértői támogatást, a váratlan károk elleni védelmet, valamint a proaktív és megelőző felügyeletet a problémák automatikus megelőzése és orvoslása érdekében.

A táblagép lehetővé teszi a felhasználóknak a körülményektől független mobil munkavégzést. Emellett egy strapabíró tűs dokkolófelülettel büszkélkedhet a szükség esetén moduláris összetevő-bővítéshez, és azokhoz az alkalmakhoz, amikor az eszközt egy nagyobb ökoszisztémához, például asztali dokkolóhoz, járműdokkolóhoz vagy billentyűzethez kell csatlakoztatni. A Rugged táblagép opcionálisan választható, teljes méretű billentyűzettel felszerelt, fedele testre szabható RGB háttérvilágítással rendelkezik, és IP-65-ös vízvagy porvédelmet biztosít.

„A Dell Rugged készülékek kulcsfontosságú eszközök többek között a katonai, a katasztrófaelhárítási, valamint a közbiztonsági szektorokban, továbbá az ipari munkások, tudósok és kalandkeresők körében. Fontos, hogy a Dell Latitude Rugged gépei minden környezetben biztosítsák azt a számítási teljesítményt, és azokat a mobilképességeket, amelyekre ezeknek az embereknek szükségük van a munkájuk elvégzéséhez" – mondta Drew Moore, a Dell Rugged mobilitási termékekért felelős ügyvezető igazgatója és felelős vezetője.

A Dell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény