FőoldalÜzletAz Év CIO-ja 2015
2015. június 26., péntek ::

Az Év CIO-ja 2015

A Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2015-ben is kiírja az Év CIO-ja pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó CIO (Chief Information Officer) munkáját

A 2011-től megreformált Év CIO-ja díjat 2002 óta ítéli oda a VISZ által felkért független szakmai bizottság. AZ Év CIO-ja díjra informatikai vezetőket jelölhetnek szakmai szervezetek, cégek, valamint a zsűritagok egyaránt. A javaslatokat rövid ajánlással a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják a szervezők.

A VISZ által felkért független zsűriben szakmai szervezetek képviselői, valamint újságírók vesznek részt: Braun Péter, a VISZ elnöke, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatói főtanácsadója, Laufer Tamás, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöke, Strausz György Gábor, a VISZ alelnöke, Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke, Szalay Imre, a Project Management Institute Magyar Tagozatának elnöke, valamint a hazai szaksajtó képviselői: Sziebig Andrea, az IT Business főszerkesztője, Dervenkár István, a Bitport.hu főszerkesztője és Mester Sándor, a Computerworld B2B üzletágvezetője.

A pályázatban az alábbi kérdésköröket kell kifejteni a díjra jelölt szakembernek:

  • Milyen innovatív megoldást vezetett be az elmúlt időszakban (1-3 év), amely segítségével vállalata eredményessége növekedett?
  • A bevezetett, korszerű technológiai megoldások hogyan illeszkednek a piaci trendekhez és az innovációhoz?
  • A korszerű eszközöket, technológiákat hogyan tudja integrálni a vállalat működésébe?
  • A technológiai fejlesztéseket hogyan tudja elfogadtatni a vállalaton belül?
  • Mi az adatvédelem optimális mértéke? Hol van az erre fordítható költségek ésszerű határa?

A jelölések beérkezésének határideje:

2015. július 19.

Pályázati anyagok beérkezésének határideje:

2015. augusztus 2.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény