FőoldalÜzletFoglalja le helyét kedvezményesen az AUTOMOTIVE HUNGARY-ra!
2015. június 16., kedd ::

Foglalja le helyét kedvezményesen az AUTOMOTIVE HUNGARY-ra!

Az Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás idén 2015. október 28-30. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Június 30-ig jelentős kedvezménnyel jelentkezhet kiállítóink sorába!

A kiállítás előkészületei nagy lépésekben haladnak, az előzetes visszajelzések alapján az előző évektől eltérően a vásárközpont legnagyobb, „A" pavilonjában kerül megrendezésre Magyarország komplex járműipari fóruma.

Május végéig több mint 100, a saját területén meghatározó cég foglalta le helyét a kiállításra, mint például: LUK Savaria Kuplunggyártó Kft., Flextronics International Kft., National Instruments Kft., ZF Hungária Kft., Takata Safety Systems Kft., Shinwa Precision Kft., BPW-Hungária Kft., EvoPro Systems Engineering Kft., ThyssenKrupp Presta Kft.

A kiállításra nem csak hazai, hanem cseh, török, francia, lengyel, szlovák és angol vállalatok is bejelentkeztek, de az érdeklődések alapján további nemzetközi megjelenés várható.

Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió közösségi standjai.

Társrendezvény: Autótechnika-Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Csatlakozzon Ön is kiállítóink táborához!

Az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülő kísérőesemények szervezése is folyamatos, a rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői.

A TUDOMÁNY témában kerül megrendezésre a Járműfejlesztők Konferenciája, melynek címe „Remanufacturing, recycling az autóiparban".

Az EDU+WORK túra eseményeiben megismerhetik majd a fiatalok a képzéseket és leendő munkahelyeiket, valamint a HVG ÁLLÁSBÖRZE keretén belül felmérhetik a járműipari humán keresletet. A KARRIER tematikát tovább erősítve idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER verseny, valamint idén újdonság a Járműipari Játszótér, mely kötetlen, játékos formában mutatja be a járműipari szakma sajátosságait a kiállítók, illetve a hazai ipari-tudományos központok szemléltetőeszközeivel.

A Kiállítók számára kettős kedvezményes jelentkezési határidőt hirdettek meg a szervezők, melynek második lépcsője közeledik: 2015. június 30.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény