FőoldalÜzletA leggyorsabb SATA-alapú SSD
2015. április 29., szerda ::

A leggyorsabb SATA-alapú SSD

A HyperX bemutatta az új generációs SATA Rev. 3 (6 Gibit/s) HyperX Savage SSD-t, mely a rendkívül sikeres HyperX 3K SSD utódja. A HyperX Savage meghajtót négymagos, nyolccsatornás Phison S10 vezérlő működteti, amely magas IOPS értékeket és hihetetlenül gyors olvasási és írási sebességet nyújt tömöríthető illetve nem tömöríthető adatok esetében egyaránt

A Savage modell a HyperX generáció leggyorsabb SATA-alapú SSD-meghajtója. Az akár 560 MiB/s olvasási és 530 MiB/s írási szekvenciális sebességgel és az akár 100 000 olvasási és 89 000 írási IOPS értékekkel a HyperX Savage magasabb teljesítményt, gyors válaszidejű többfeladatos feldolgozást, és összességében gyorsabb rendszerteljesítményt biztosít. Dizájnos vörös, acél- és alumíniumötvözetű borítással rendelkezik, továbbá alacsony profilú kialakításának köszönhetően a legtöbb notebookkal, asztali és kis helyigényű számítógéppel kompatibilis. Az új kialakítás magán viseli a HyperX egyedi stílusjegyeit, amely a legtrendibb a játékosnak készült termékek között.

„2012-es megjelenése óta a HyperX 3K SSD-kínálatunk kiemelt tagja, ezért az új Savage SSD-vel a nagy teljesítményt igénylő ügyfeleink, rajongóink és játékosaink számára még lenyűgözőbb tudást és megnövelt kapacitást kínálunk"– mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX Savage 120 GiB-os, 240 GiB-os, 480 GiB-os és 960 GiB-os kapacitással érhető el. Különálló SSD-ként, illetve bővítő készletben is kapható, amely egy 2,5 hüvelykes 3.0 USB-házat, egy 3,5 hüvelykes keretet és rögzítőcsavarokat, egy SATA-adatkábelt, merevlemez-klónozó szoftvert, egy többfejes csavarhúzót és egy 7–9,5 mm-es adaptert is tartalmaz.

A HyperX honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény