FőoldalÜzletA Yamaha Motor IM Europe magyarországi képviseletét az ELAS Kft. látja el
2015. március 24., kedd ::

A Yamaha Motor IM Europe magyarországi képviseletét az ELAS Kft. látja el

A Yamaha Motor IM Europe és a budapesti székhelyű, értékesítéssel és terméktámogatással foglalkozó ELAS Kft. megállapodást kötött gyártóberendezések magyarországi támogatására

A Yamaha Motor IM, az elektronikai iparra szánt gyártó és tesztelő berendezések széles skáláját nyújtja, a pasztanyomtató-, adagoló-berendezésektől kezdve a beültető gépeken át a vizsgáló berendezésekig. A Yamaha nem titkolt célja a márkanév Európán belüli mind jobb megismertetése, az európai installációk számának növelése és az ázsiaihoz hasonló meghatározó piaci jelenlét elérése.

Patrick de Witt, a Yamaha Motor IM Europe GmbH vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy üdvözölhetjük az ELAS Kft-t partnereink között, hiszen kiemelkedő sikerekkel és elismeréssel rendelkeznek ipari berendezések értékesítésében és azokhoz tartozó after sales és támogatási tevékenységek ellátásában. Sikeres együttműködésnek nézünk elébe mind meglévő vevőink támogatásánál, mind leendő vevőink esetében. Nagyon hiszünk a 'Yamaha Total Line solution' erősségében, és megadjuk a lehetőséget arra, hogy ezt leendő vevőink is megismerhessék".

Hámornik István, az ELAS Kft. ügyvezető igazgatója, hasonlóan nyilatkozott, „Mi rendelkezünk azokkal az ismeretekkel és tapasztalatokkal, hogyan lehet globális gyártók technológiáit és berendezésit a helyi igényeknek megfeleltetni, és azokhoz magas szintű támogatást nyújtani.
Célunk, hogy az ELAS Kft. erősítse azt a róla kialakult képet, hogy magas szintű támogatást nyújtó, teljes körű megoldást kínáló cég a helyi elektronikai gyártással és vizsgálattal foglalkozó vállalatok számára. Boldogan fogadjuk a lehetőséget, hogy a 'Yamaha Total Line solution' megoldásait a termékportfóliónkban tudhatjuk. A Yamaha kínálata teljes kiegészítője a jelenleg is forgalmazott termékskálának, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan egyedi berendezéseket, és/vagy komplett gyártósorokat kínálhassunk, amelyek technikailag és üzleti szempontból is megfelelnek a vevői elvárásoknak. Mindig kihangsúlyozzuk az after sales tevékenységünk erősségét, amely ezek után elérhető a jelenlegi és leendő Yamaha vevők számára is egyaránt".

A Yamaha's Total-Line Solutions-ról

Ma a Yamaha az egyetlen valós, komplett inline gyártósort is ajánlani képes cég, ahol a közös hardver platform egyesített szoftver környezetben működik. Más cégek kínálatában is elérhető komplett gyártósor, de az ő esetükben a berendezések különböző beszállítóktól származnak és a valós közös szoftveres környezet kialakítását nem képesek biztosítani.
A Yamaha a legkorszerűbb komplett gyártósor megoldásának tartalma:

  • Yamaha pasztanyomtató
  • Yamaha nagysebességű adagoló megoldásai
  • Yahama beültetőgépek
  • Yamaha vizsgálógépek
  • Yamaha félvezető összeszerelő megoldások
  • Yahama back-end szerelő megoldások

Az összes Yamaha megoldás egy közös egyesített szoftver platformon, a Yamaha Y-Fact-on működik, amely a következő főbb tulajdonságokat adja a vevők részére:

  • Növelt hatékonyság
  • Gyorsabb és pontosabb programozás
  • Sokkal gyorsabb tudás-elsajátítási folyamat a felhasználók számára
  • Egy grafikus felület az összes Yamaha berendezésen

A Yamaha Motor IM Europe honlapja

Az ELAS Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény