FőoldalÜzletKompromisszummentes megjelenítés
2015. március 13., péntek ::

Kompromisszummentes megjelenítés

A Lenovo bemutatta új ThinkVision T sorozatú monitorjait, amelyek a legfrissebb környezetvédelmi tanúsítványokkal és új, kifinomultabb ThinkVision dizájnnal büszkélkedhetnek. Az újgenerációs modellek vékonyabb profillal és egy új kialakítású (emelhető, dönthető, elforgatható) állvánnyal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a képernyő portré módba való forgatását

A minden oldalon egyforma keretszélességnek köszönhetően hézagmentes többmonitoros elrendezések hozhatók létre, az új ThinkCentre Tiny Clamp Bracket szerelési megoldás pedig lehetővé teszi a helytakarékos asztali informatikai környezetek kialakítását. A ThinkVison monitorok továbbra is páratlanul gazdag vizuális élményt nyújtanak, miközben kielégítik a legújabb környezetvédelmi és szabályozási követelményeket.

Erőteljes ThinkVision teljesítmény

Az új modellek ideális társai valamennyi Lenovo PC-nek, kiváló képminőségükkel és kényelmes állíthatóságukkal (elforgatás, döntés, magasság-beállítás) fokozzák a felhasználók teljesítményét. A sorozat az IPS kijelzővel ellátott, 178/178 fokos betekintésű szögű T2424p, T2324p, T2224p, T2454p és T2224z VOIP monitorokat tartalmazza, amelyek mindegyike kivételes csatlakoztathatóságot kínál USB 3.0 portjaival, valamint HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 csatlakozójával. Az IPS panelek nem csupán nagy betekintési szöggel büszkélkedhetnek, hanem jobb színhűséggel, kontrasztaránnyal és reakcióidővel is. A T2224z kategóriájában a legjobb VoIP élményt nyújtja integrált FHD felbontású webkamerájával, digitális mikrofonjával, valamint dedikált VoIP gombjaival: a fizikai kamerazárral, némítóval és hangerő-szabályozóval.

Szintén a sorozathoz tartozik a nagy képernyőterületet kínáló, 22 hüvelykes, 16:10 képarányú T2254p és T2254 monitor. Ezek a TN panelű modellek tökéletesen kielégítik a mindennapos igényeket, lenyűgöző képet adó 1680×1050 pixeles felbontásukkal, 1000:1 kontrasztarányukkal, valamint 170/160 fokos betekintési szögükkel.

„Az új ThinkVision T sorozatú portfolió kivételes felhasználói élményt nyújt a kompromisszummentes monitorokkal, amelyek innovatív konfigurációs lehetőségeikkel segítenek megoldani a felhasználók helyproblémáit és lehetővé teszik kreativitásuk kibontakozását," mondta Darren Chia, a Lenovo Visuals Business vezérigazgatója. „A nagyteljesítményű monitorokat igénylő professzionális felhasználók számíthatnak a tetszetős és kifinomult dizájnú T sorozat vizuális pontosságára és minőségére."

Egyszerű csatlakoztatás a Tiny Clamp megoldással

A T sorozat funkcionális dizájnja és kiváló képminősége lehetővé teszi még a vizuális szempontból legnagyobb igényeket támasztó feladatok esetében is a gyorsabb, könnyebb és kényelmesebb végrehajtást. A ThinkCentre Tiny Clamp megoldással egyszerűen, elegánsan és biztonságosan, szerszám használata nélkül csatlakoztatható bármely ThinkVision T sorozatú monitor hátoldalához egy ThinkCentre Tiny számítógép, melynek révén hely takarítható meg az íróasztalon.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény