FőoldalÜzletA ROHM kibővíti forgalmazási szerződését a Rutronik-kal
2015. január 14., szerda ::

A ROHM kibővíti forgalmazási szerződését a Rutronik-kal

A ROHM Semiconductor kibővíti európai forgalmazási szerződését a Rutronik-kal, így a Rutronik már világszerte forgalmazhatja a ROHM teljes termékpalettáját

A Rutronik már 1999 óta forgalmazza a ROHM termékeit, az utóbbi években drasztikus, kétszámjegyű árbevétel-növekedéssel. Sorozatban második alkalommal nyerte el a Rutronik a ROHM-tól a "A legnagyobb növekedési eredmény a Európában" díjat, melyet az electronica 2014-en vehetett át.

A legfontosabb termékek a portfólióban a teljesítmény-elektronikai eszközök, például a szilícium-karbid diódák, a SiC MOSFET-ek, modulok és teljesítmény Si MOSFET-ek, tápfeszültség-szabályozó IC-k, motor/LED vezérlő IC-k, diszkrét / opto és passzív alkatrészek, általános célú IC-k, audió és videó IC-k, valamint az érzékelők, melyek tökéletesen illeszkednek a Rutronik termékkörébe és piaci szegmensük dinamikusan fejlődik. Köszönhetően az integratív felépítésének, a Rutronik képes technikai támogatást nyújtani az alkalmazások fejlesztésére, valamint megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtani az ellátási lánc menedzsment részére világszerte.

"Az elmúlt évek bebizonyították a partnerségünk értékét, így a következő természetes lépés, hogy tovább támogassuk a növekedési stratégiát, mindkét cég érdeke volt a partnerség kiterjesztése globális szintre", mondta Günter Richard, a ROHM értékesítési igazgatója. "A Rutronik kialakult globális jelenléte, logisztikai koncepciója és technikai szakértelme képes kielégíteni az ügyfelek igényeit bárhol a világon."

"Örömünkre szolgál, hogy bővítjük az együttműködésünket a ROHM-mal, így képesek leszünk a csúcstechnológiás termékeik széles kínálatát eljuttatni ügyfeleinkhez", kommentálta Thomas Rudel, a Rutronik vezérigazgatója. "A termékek nemcsak kiválóan kiegészítik a termékpalettánkat; megfelelnek a jövőorientált piacok egyre növekvő követelményeinek hatékonyságban és teljesítményben, így lehetővé teszik számunkra, hogy a megfelelő megoldásokkal szolgáljunk ügyfeleinknek globális szinten."

A Rutronik honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény