FőoldalÜzletVasárnap estig nyitott a LeWeb startup verseny
2014. november 27., csütörtök ::

Vasárnap estig nyitott a LeWeb startup verseny

LeWebA 3 legígéretesebb magyarországi vagy határontúli magyar startup ingyen szerepelhet kiállítóként Európa egyik legnagyobb, online alapú szolgáltatásokat és azok jövőjét bemutató szakmai eseményen december 9, 10, 11-én! 2014. november 30-án éjfélig várják a szervezők a digitális innovációkat. 400 befektető, Google, Facebook, Yahoo sztárcégek vezetői és a magyar ötletek egy helyen!

2014-ben második alkalommal hirdet meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyarországi és a határon túli magyar startupok számára. A LeWeb verseny profiljából adódóan most olyan startupok jelentkezését várják a szervezők, amelyek a digitális innováció és az online-alapú üzlet területén dolgoznak. A nyertesekre 400 nemzetközi befektető és a világ meghatározó nagyvállalatainak vezetői várnak, akik a 3 napos párizsi program során az online üzlet jövőjéről, trendekről és tendenciákról beszélnek.

November 30-án éjfélig nevezhetnek az innovátorok a Loffice LeWeb versenyre, majd a második fordulóban, december 5-én a szakmai zsűri által kiválasztott startupok pitch session keretében mutatják be, 3 perces előadásokban projektjüket.

Jelentkezés és bővebb információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény