FőoldalÜzletTajvan innovatív termékekkel mutatkozik be Budapesten
2014. augusztus 28., csütörtök ::

Tajvan innovatív termékekkel mutatkozik be Budapesten

Öt napos kiállítással mutatkozik be Budapesten a szigetország, ahol Taiwan Excellence Showcase címmel a tajvani vezető cégek innovatív termékeivel ismerkedhetünk. A kiállítás helyszíne az Allee Bevásárlóközpont első emeleti átriumában, 27-én 10 órakor nyílt meg, ahogy a pesti villamosokon is olvashatjuk

Többek között azon márkák mutatkoznak be, amelyek megkapták a Taiwan Excellence Awards kitüntetést, amely a legmagasabb technológiai innováció és know-how fokmérője. Az idei évben ezek a márkák az ASUS, Avision, AVerMedia, Absolute Technology, BenQ, BandRich, DrayTek, Edimax, Gigabye, HTC, Holux, InWin, Optoma, Transcend, Silicon Power, Heartway, Giant, Tern, Ming Cycle, és Volando, amelyekkel a kiállításon találkozhatunk.

Az idei slágertéma az ASUS PadFone, amely egyesíti a smartphone és a tablet előnyeit, feleslegessé téve a két eszköz együttes hordozását. Megismerhetjük az új HTC One-t, az év egyik legjobb high-end okostelefonját, amely egy elegáns alumínium design mellett Full HD 1080×1920 felbontású érintőképernyővel rendelkezik.

Az elektronikai termékek mellett számos más terméket is bemutatnak (pl. kerékpár), sőt, műsorok is szórakoztatják a nézőket. A vasárnapig látható kiállítást érdemes megtekinteni.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény