FőoldalÜzletEurópa legjobb táblagépe lett a Sony Xperia Z2 Tablet
2014. augusztus 18., hétfő ::

Európa legjobb táblagépe lett a Sony Xperia Z2 Tablet

Hatszoros győzelmet ünnepel a Sony az EISA 2014-en. A tablet mellett Európa legjobbja lett a α7R professzionális kompakt fényképezőgép, a DSC-RX100 III kompakt fényképezőgép, az FDR-AX100 videokamera, a KDL-65X9005B 4K Ultra HD tv és a HAP-Z1ES digitális audiorendszer

A Sony azon törekvését, hogy termékeivel a fogyasztói számára ne csak technikai eszközöket, hanem élményeket is nyújtson – ez a Kando filozófia - már az EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) is díjazta, mivel hat kategóriában is Sony terméket választottak a legjobbnak.

A Sony büszke arra, hogy a televízió, a digitális képalkotás, az otthoni szórakozás és a mobiltechnológia területein elért sikereit elismerik, és még inkább azon dolgozik, hogy fogyasztói számára kiváló minőségű termékeket gyártson, melyeket bizalommal használhatnak.

A α7R professzionális kompakt fényképezőgép

Tökéletes kialakítása és könnyű hordozhatósága révén az α7R egy olyan fényképezőgép, amellyel egy profi fényképésznek sem kell kompromisszumot kötnie. Az elő- és hátlapi tárcsák, a vezérlőtárcsa és az expozíció kompenzációs gomb segítségével filmezés és fényképezés közben is egyszerűen eszközölhetünk intuitív beállításokat a nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-Finder keresőn vagy a dönthető 3"-os LCD kijelzőn keresztül. A 35 mm-es full-frame Exmor CMOS szenzor magában egyesíti a light concentration és photo diode expansion technológiákat, valamint az új 'hézagmentes' on-chip lencsés dizájn révén megszünteti a hézagokat a szomszédos pixelek között. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően nőtt a készülék fényérzékelési hatékonysága, így kiváló felbontású, nagy érzékenységű és alacsony képzajú képek készíthetőek, az extrém nagy pixelszám miatt bekövetkezett pixelméret csökkenés ellenére is.

A DSC-RX100 III kompakt fényképezőgép

Tartós és masszív, az utazást is jól bíró alumínium borítás és könnyed forma összhangja jellemzi a készüléket: a Cyber-shotTM RX100 III megjelenésében fellelhető a már elismert elődök vonalvezetése. Megnövelt lencse és egy gyors képfeldolgozó processzor egészíti ki a visszahúzható OLED Tru-Finder-t, amely ZEISS T* borítással rendelkezik. A továbbfejlesztett mozi funkciókkal és 180 fokban dönthető LCD kijelzővel nemcsak egy praktikus, hanem egy stílusos, fix objektíves fényképezőgépet tarthat a kezében, amely akár a zsebében is elfér.

Az FDR-AX100 videokamera

Az FDR-AX100 az első 4K Handycam, amely hátulról megvilágított, 1.0 típusú Exmor R™ CMOS érzékelővel rendelkezik. A nem professzionális kamerákhoz képest nagyobb érzékelőnek köszönhetően a kamera hibátlanul rögzít a Full HD felbontásnál négyszer részletesebb, 4K Ultra HD (3840×2160 képpont) képminőségben, ráadásul csodaszép bokeh-hatást, azaz a háttér kiemelést érhetünk el a készülékkel.

A kamera 4K érzékelője, a Sony nagy teljesítményű BIONZ X képfeldolgozó processzorával párosul, amely terület-specifikus zajcsökkentő és részlet-reprodukáló technológia alkalmazásával biztosítja a kivételesen részletgazdag, élénk és élethű felvételek készítését. A Cinematone Gamma/Colour funkció használatával progresszív 25p felvétel készítésével elképesztően gazdag és élénk színvilágot kölcsönöz az elkészített felvételeknek.

A KDL-65X9005B 4K Ultra HD tv

Idén tavasszal került piacra a Sony nagykijelzős 4K BRAVIA X9 televíziója, amely lenyűgöző képi hatásai és prémium hangzásvilága mellett korszakalkotó vonalvezetésével is kitűnik. Az új X-tended Dynamic Range PRO-nak köszönhetően a képek erőteljesebbek és világosabbak, mint valaha. A Sony saját fejlesztése, a TRILUMINOS kijelző életre kelti a színeket, így gyönyörködhetünk gazdag, élénk, pirosakban és ragyogó zöld színekben is. Mindez annak az új generációs háttérvilágításnak köszönhető, amely a színeket tisztábbá téve és jobban elkülönítve nagyobb színmélységet nyújt. Minden képkocka pengeéles a 4K X-Reality PRO technológiának köszönhetően, amely elemzi, megtisztítja, végül felskálázza a lejátszásra kerülő képet, helyreállítva az eredetivel megegyező részleteket. Akár 4K, akár HD minőséget nézünk, a Sony egyedülálló 4K képadatbázisa biztosítja az élethű textúrát, a drámai színeket és kontrasztot. Az X9 egyedülálló „Wedge" formája pedig amellett, hogy helytakarékos, könnyen csatlakoztatható és kiváló hangzást biztosít otthonában.

Az Xperia Z2 Tablet

Az Xperia Z2 Tablettel a Sony egy olyan készüléket fejlesztett, amely egyszerre elegáns és könnyen hordozható. A készülék minden egyes részletét alaposan megtervezték, prémium anyagok felhasználásával megalkották a világ legvékonyabb (csak 6.4 mm) és legkönnyebb (a WiFi képes modell csak 426 gramm, az LTE/3G képes modell 439 gramm) vízálló táblagépét1, amely nemcsak könnyedén hordozható, hanem egy kézben is kényelmesen elfér. A Sony elismert OmniBalance kialakításnak köszönhetően ez az elegáns táblagép elképesztően vékony, mégis nagyon tartós, és egységes vizuális élményt nyújt, bármilyen szögből is nézzük a készüléket. Ez az ultrakönnyű gyönyörű készülék teljesen vízálló, így ellenáll a mindennapi viszontagságoknak is.

A HAP-Z1ES digitális audiorendszer

A HAP-Z1ES HDD audiolejátszót úgy tervezték, hogy képes legyen a legfinomabb részleteket is kihozni a nagy felbontású hangfájlokból. Kedvenc zenéinket a lejátszó 1 TiB-os merevlemezén tárolhatjuk, vagy a HAP Music Transfer alkalmazás segítségével PC-ről vagy Macről is átjátszhatjuk – vezetékkel vagy anélkül. Az alkalmazás automatikusan szinkronizálja a frissítéseket, biztosítva, hogy a lejátszó mindig naprakész legyen.

A Sony honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény