FőoldalÜzletÍvelt BRAVIA televíziók a Sony-tól
2014. augusztus 14., csütörtök ::

Ívelt BRAVIA televíziók a Sony-tól

Egy hétköznapi televízió nem nyújthat olyan páratlan élményt, mint a Sony új BRAVIA S90 4K Ultra HD televíziója, amely lenyűgöző kialakításának köszönhetően a felhőtlen szórakozás élményét biztosítja

Kétfajta méretben, 75 hüvelykes és 65 hüvelykes kivitelben is elérhető. Az S90 vékony, finoman kontúrozott kijelzője elképesztően élethű és természetes 4K képet eredményez, melynek felbontása a Full HD négyszerese. A kijelző precízen tervezett íveinek köszönhetően a nézők az események középpontjában érezhetik magukat, miközben mindannyian kényelmesen élvezhetik az élethű látványt.

Rajong a filmekért, a drámákért vagy a sportért? A Sony továbbfejlesztett képtechnológiának köszönhetően kedvenc tartalmait lenyűgöző élességben és valósághűen élvezheti.

Páratlan képek, tökéletes ívek

A TRILUMINOS kijelző páratlanul élethű piros, zöld és kék színeket ad vissza. A kiterjesztett Dynamic Range intelligens módon kijavítja a túl világos vagy éppen túl sötét színeket. A Sony 4K X-Reality PRO technológia felskálázza a hagyományos televízió adásokat és a Blu-ray filmeket, így hihetetlen részletességgel élvezheti kedvenc műsorait. Az S90 ugyanazt a képminőséget nyújtja, mint az elismert Sony X9 4K TV.

Magával ragadó többcsatornás hangzás

Az S90-ben most először mutatkozik be a Sony 4.2 csatornás Multi-angle Live Speaker rendszere, amely különálló meghajtó egységeket használ a bal és jobb oldali, valamint a surround csatornákhoz, a tökéletes térhatás érdekében. A ClearAudio+ Discrete Processing funkció megtartja az eredeti többcsatornás hangzást, kiemelkedő tisztasággal és részletességgel. Dőljön hátra a kanapén, és élvezze a szétáradó 360°-os térhatású hangzást, amely körülveszi Önt.

A televízióban található két mélyhangszóró garantálja a gazdag és erőteljes basszusokat.

Ha még több basszushangra lenne szüksége, akkor a csomagban található SWF-BR100B típusú fényes fekete színű vezeték nélküli mélysugárzónak köszönhetően tökéletesítheti a hangélményt. A világos tónusokat kedvelők számára a fehér színű SWF-BR100 típusú vezeték nélküli mélysugárzót ajánljuk.

Válassza a Sony új, tökéletesen ívelt televízióját, és garantáltan nem fog csalódni.

A Sony honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény