FőoldalÜzletGyors válasz az új SSDNow V310-től
2014. július 22., kedd ::

Gyors válasz az új SSDNow V310-től

A Kingston bemutatta SSDNow V300-as sorozatának legújabb tagját, a V310-es modellt. A Kingston SSDNow V310 meghajtó jelentősen megnöveli a rendszerek válaszkészségét, és 960 GiB tárhelyet biztosít filmek, zenék, játékok, fájlok és alkalmazások tárolásához

Az új SSDNow V310 a Phison 3108 vezérlőnek és a 450 MiB/s olvasási és írási sebességnek köszönhetően tízszer gyorsabb egy 7200-as fordulatszámú merevlemeznél. A mozgóalkatrész nélküli meghajtó ütésálló, energiahatékony és nem melegszik fel, így megbízhatóbb és kevésbé sérülékeny a hagyományos merevlemezes meghajtóknál. A V310 960 GiB-os kapacitása pedig elegendő tárhelyet biztosít egy tényleges merevlemezcseréhez is, így a felhasználók teljes HDD-ket telepíthetnek át az SSD-re úgy, hogy még hely is marad rajta.

„2009 óta a V, azaz Value („Érték") sorozatba tartozó meghajtóink a lehető legjobb ár-teljesítmény arányt biztosítják, így korlátozott költségvetésű vagy kezdő felhasználóink is élhetnek az SSD technológia előnyeivel. A 960 GiB-os V310 a Kingston SSD-k eddigi legnagyobb kapacitású modellje. Ideális fejlesztési lépést jelent a már meglévő rendszerek számára, mivel fokozza a rendszerindítási sebességet, lerövidíti az alkalmazások betöltési idejét, és segít abban, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet tudják kihozni számítástechnikai befektetéseikből" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Az SSDNow V310 960 GiB-os önálló meghajtóként vagy bővítőcsomag részeként érhető el, amely tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, valamint a fájlok klónozásához szoftvereket és operációs rendszert. A termékhez hároméves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény