FőoldalÜzletNyár végéig lehet pályázni a Werner von Siemens Hatékonysági Díjra
2014. július 16., szerda ::

Nyár végéig lehet pályázni a Werner von Siemens Hatékonysági Díjra

Meghosszabbította a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázat leadási határidejét a Siemens Zrt. A vállalat áprilisban indította útjára kezdeményezé-sét, melynek keretében az elmúlt évek hatékonyságnövelő beruházásait, pro-jektjeit ismeri el

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjra augusztus 29-ig pályázhat minden olyan vállalat, intézmény vagy civil szervezet, amely idén március végéig hatékonyságnö-velő beruházást vagy fejlesztést hajtott végre Siemens termék, szolgáltatás vagy technológia igénybevételével. A beérkező pályázatokat szeptemberben független zsűri bírálja el, melynek tagjai az egyes hatékonysági területek elismert, tudomá-nyos és közéleti szakemberei. A döntőbe jutott projektek listáját októberben teszi közzé a Siemens. A Werner von Siemens Hatékonysági Díj eredményhirdetése 2014. november 27-én lesz.

A Siemens célja a legjobb, bevált, és bizonyítottan hatékonyságot növelő vállalati gyakorlatok bemutatása, az eredmények megismertetése, és ezzel a hatékonyság-ról szóló társadalmi párbeszéd erősítése.

A pályázatról további információ található a siemens.hu/hatekonysag oldalon.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény