FőoldalÜzletA páratlan okostelefon-élményért
2014. május 09., péntek ::

A páratlan okostelefon-élményért

A Huawei új 4G LTE okostelefonját egyedülálló design, rengeteg fotós újítás, hipergyors kapcsolódás és elképesztő akkumulátor teljesítmény jellemzi

A 4G LTE-képes okostelefon új korszakot nyit az okostelefonok világában: csúcsminőségű funkciókat kínál, hipergyors kapcsolódási lehetőséget nyújt, továbbá könnyebb navigálást tesz lehetővé, mindezt egy gyönyörűen megtervezett készülékben. 5 hüvelykes full-HD kijelzőjével, csúcsminőségű, 8 MP-es előlapi és 13 MP-es hátlapi kamerájával és az Emotion UI legújabb, 2.3–as verziójával a Huawei Ascend P7 használata során kiemelkedő okostelefon-élményt nyújt tulajdonosának.

A Huawei kívül-belül áttervezte az Ascend P7-et, továbbfejlesztette az okostelefon hardverjét és szoftverjét, jelentősen javítva ezzel a készülék teljesítményét annak érdekében, hogy új és minden eddiginél nagyszerűbb felhasználói élményt nyújtson ügyfeleinek. A 6,5 mm-es Ascend P7 csúcsot dönt: ez az egyik legvékonyabb 4G LTE okostelefon a piacon. Annak érdekében, hogy a Huawei kompromisszumok nélküli teljesítményt kínálhasson a kifinomult ízlésű felhasználóknak, a vállalat a Nyugat tervezési technikájának tökéletes harmóniáját ötvözte a Kelet aprólékosságával, miközben maximálisan odafigyelt a részletekre.

„A Huawei cégnek az utóbbi három évben a prémium minőségű okostelefonok kifejlesztése iránt tanúsított határozott elkötelezettsége meghozta eredményét. Ma a világon a harmadik helyen állunk az okostelefonok eladási rangsorában, márkánk elismertsége folyamatosan javul az olyan kulcsfontosságú régiókban, mint Kína és Nyugat-Európa."mondta Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója. „A Huawei Ascend P7 megjelenése kihívás elé állítja az iparágat, mert újraértelmezi az okostelefonok tervezését azáltal, hogy új lehetőségeket nyit a kamera használatában és a kapcsolódásban. Így a felhasználókat a mobiltelefon-használat korábban nem tapasztalt élményével ajándékozza meg."

Az ipari tervezés újraértelmezése

A Huawei Ascend P7 „Corning® Gorilla® Glass 3" első és hátsó burkolata megbízható tartósságot garantál a mindennapi használat során. Fényesen csillogó, igényes fém külsejének köszönhetően – melyet hét rétegű hátsó felületi kezeléssel hoztak létre és "spin effect"-tel, azaz speciális térhatású mikromintás tervezéssel tökéletesítettek – a készülék kitűnik társai közül.

"A Huawei Ascend P7 tervezőit a vízcsepp természetes görbületei inspirálták, ami a felhasználót a természetes tisztaság érzetével ajándékozza meg, és formatervének köszönhetően sokkal kellemesebb lesz kézbe venni" – mondta Joon Suh Kim, a Huawei Tervező Központjának mobil eszközökért felelős alelnöke. „Hónapok komoly tervezői munkájának köszönhetjük, hogy elértük a formának és funkciónak ezt a nagyszerű egyensúlyát."

Azért, hogy a multimédiás élményt tökéletes vizuális tisztaságában élvezhessük, az Ascend P7-et 5 hüvelykes Full HD(1920×1080) felbontású, 445ppi-s és 16:9 képarányú érintőképernyővel szereltük fel. Annak érdekében, hogy minden stílusú fogyasztó igényének megfelelhessen, a készülék különféle, divatos színekben lesz kapható, többek között feketében, fehérben és rózsaszínben.

A fotózás újraértelmezése

A Sony negyedik generációs BSI szenzora, az Image Signal Processor (ISP), az IMAGESmart 2.0 szoftver és f/2.0 blende segítségével, melyek egy 13 MP-es aszferikus lencsetaggal rendelkező hátoldali kamerát szolgálnak ki, a Huawei Ascend P7 kiváló fotókat különösen tiszta, gazdag képeket készít éjszaka vagy rossz fényviszonyok között is.

Azért, hogy a spontán pillanatokat is megörökíthesse, a HUAWEI Ascend P7 egyedülálló Ultra Snapshot funkciója lehetővé teszi tulajdonosának, hogy már 1,2 másodperccel a hangerő-csökkentési gomb kétszeri lenyomása után lezárt üzemmódból használatra kész állapotba kerüljön a kamera – így nem kell értékes másodperceket eltölteni a zár feloldásával.

A jobb önarcképek vagy a lehető legtávolabbi csoportos „selfie" készítése érdekében, a 8 MP-es előlapi kamera panorámafotó funkciót is kínál. A tökéletes képek készítését emellett a 10 fokozatú automatikus képjavítás (szépítés) funkció is támogatja. A felhasználók „selfie-videót" is készíthetnek. A Huawei Ascend P7 „kamera –kész" pillanatokat kínál beépített tükör funkciója és az önarckép készítését segítő előnézeti ablak segítségével.

A "Hangos Fotó" funkcióval a fénykép készítésével egy időben 10 másodperces hangfelvétel is rögzíthető.

A kamerán végzett fejlesztéseken túl a Huawei saját Image Signal Processor-a (ISP) egy sor olyan funkciót tesz elérhetővé az okostelefonban, amelyek megfelelnek a professzionális digitális tükörreflexes kamerák funkcióinak, beleértve az autofókuszt, a fehér színegyensúlyt, valamint a zajszűrést az esztétikailag optimalizált képek esetében. A felhasználók egyetlen érintéssel kiválaszthatják a fókusz- és exponálás-mérő funkciót is, és az ajánlott fókusz és exponálási értékekkel a képet maximális pontossággal beállíthatják.

A kapcsolat és az akkumulátor-teljesítmény újraértelmezése

Az Ascend P7 azoknak készült, akik gyorsabb és problémamentes kapcsolatra vágynak: a készülék támogatja az ultragyors LTE (150 Mibit/s) kapcsolatot és duális antennájának köszönhetően javítja a jelerősséget. Az Ascend P7 olyan kapcsolódási technológiát használ, amely stabilizálja a kapcsolatot gyenge jel esetén is, amivel csökkenti az akkumulátor merülését is.

A 2500 mAh lítium-polimer akkumulátorának és az akkumulátor-kímélő technológiának köszönhetően a videózás, böngészés, megosztás huzamosabb ideig, folyamatosan élvezhető. Ezen túlmenően, az energiatakarékos funkció segítségével a felhasználók kikapcsolhatnak minden olyan háttérben futó alkalmazást, ami szükségtelen energiafelhasználást jelent.

A szuper-energiatakarékos üzemmód lehetővé teszi, hogy az Ascend P7 akkor is megfelelően működjön, ha az akkumulátor töltöttsége már 10% alatt van: bekapcsolásával a képernyő elhalványul és csak a telefon alapfunkciói, azaz a hívások és a telefonkönyv maradnak aktívak, így a maradék 10%-os töltöttség akár további 24 órás készenléti időt biztosíthat.

A felhasználói élmény újraértelmezése

Az Ascend P7-et a Huawei könnyen kezelhető intuitív felhasználó felületének legújabb verziójával az Emotion UI 2.3 -mal látták el, ennek köszönhetően a kezdő okostelefon-felhasználók is szakértők lehetnek. A felhasználói felület egyénre szabható, sőt két különböző kezelőfelület közül is választhatnak a könnyű navigáció érdekében.

A Huawei Ascend P7 ajánlott kiskereskedelmi ára 449 EUR. A Huawei Ascend P7 2014. május végétől lesz elérhető Magyarországon.

A Huawei honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény