FőoldalÜzletÁtadták a TME új rendező raktárát
2014. április 17., csütörtök ::

Átadták a TME új rendező raktárát

A fennállásának 25. évfordulóját idén ünneplő Transfer Multisort Elektronik vállalat az új tároló box-os rendező raktárának átadásával napjainkban zárja le beruházásainak II szakaszát

2011-2013 jelentős fejlesztés és átváltozás időszaka volt a TME számára. Ekkor kezdődött a teljesem automatizált, magas pakolási rendszerű raktár építése, ami részét képezi a 18 800 m2 alapterületű, korszerűsített, kiszállítás-előkészítési raktár centrumnak valamint a 2400 paletta kezelésére alkalmas palettarendezőnek.

A fejlesztési beruházások második szakasza az ún. „mini-load" típusú árurendező átadásával zárult 2014. 04. 11-én. Ez az új raktár 22 m magas és ezzel egyike a lengyelországi legmagasabb hasonló létesítményeknek. 22 000 tároló láda kezelésére alkalmas óránként 140, kettős műveletciklus teljesítménnyel. A TME magas raktárában összességében 5 vertikális ládamozgató és 5 palettarendező egység fog üzemelni.

Társaságunk dinamikusan fejlődik, amit jól jellemez, hogy az elmúlt időszakban 30%-os rendelésállomány növekedést értünk el, ezért folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat is, ami természetes módon arra kényszerít bennünket, hogy minél hatékonyabban menedzseljük raktározási kapacitásainkat. Az automatikus raktári rendező gépsor beruházás megvalósításával egyre több árut tudunk közvetlenül raktárról biztosítani vásárlóink számára – említette Zbigniew Kuczyński úr, a társaság elnöke. A 2014-2015-ös időszakra terveztük a beruházások III szakaszát, mely célul tűzi ki, hogy a TME munkatársai számára felépüljön egy új irodaépület, valamint tartalmazza a Łódzi-i raktárcentrumunk további bővítését is.

A TME honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény