FőoldalÜzletSzemélyre szabható Gaming egér
2014. április 10., csütörtök ::

Személyre szabható Gaming egér

A Logitech bemutatta a legújabb, kifejezetten gamereknek fejlesztett Logitech G egerét, a Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse-t. Ez a rendkívüli módon egyénire szabható egér a világon elsőként ötvözi a 12 000 DPI szenzortechnikát a hangolható mozgáskövetéssel és súlyelosztással annak érdekében, hogy maximalizálja a gamerek győzelmi esélyeit

„Rendkívül izgatott voltam, hogy a nyilvánosság előtt is kipróbálhattam ezt az egeret. Megkaptam tesztelni és nagyon jó érzés volt! Szuperkényelmes és tökéletesen beleillik a kezembe" – nyilatkozott Hai Lam, a Cloud 9 csapatkapitánya. „A DPI állítása szuperkönnyű és rendkívül rugalmas. Valószínűleg ez a kedvenc egerem mindezidáig!"

Mint a Logitech G sorozat minden egyes eleme, a Proteus Core is tükrözi a Logitech aziránt való elkötelezettségét, hogy a tudományt a győzelem szolgálatába állítsa.

„A világ legfejlettebb szenzortechnológiája, a felszín, a súly és a balansz fejlesztése, továbbá a mechanikus kapcsolók révén létrehoztuk ezt az egeret, amely szerintünk az eddigi talán legjobb lett." – mondta Ehtisham Rabbani, a Logitech játéküzletágának igazgatója.

Kitűnő mozgáskövetés

A Proteus Core a világ legerősebb és legpontosabb szenzora. Többek közt a Logitech exkluzív Delta Zero™ technológiájának köszönhetően.

Magában ötvözve a kiterjedt DPI tartományt – 200 és 12 000 között állítható –, az egér páratlan mozgáskövetési teljesítményt és kényelmet nyújt, másodpercenként pedig 300 hüvelyk mozgást tesz lehetővé.

Kiemelkedő kalibrálhatóság

A Proteus Core szenzora könnyedén összehangolható a mindenkori játékfelület tulajdonságaival, újra és újrakalibrálva magát az optimális teljesítmény érdekében.

Mindez azt jelenti, hogy maximális követési sebesség és minimális elemelkedés tapasztalható a játék felületétől függetlenül. A lehető legjobb tracking tehát bármilyen egérpadon garantált.

A teljesítmény és a kényelem maximalizálása érdekében a Proteus Core súlya, továbbá súlypontja egyaránt állítható az egéren belül elhelyezett öt darab 3,6 grammos súlynak köszönhetően.

A játékmenet átfogó irányítása végett a Proteus Core belső memóriája programozható a beépített 32-bites ARM processzoron keresztül, így az egér 11 gombjának mindegyike parancshoz vagy makróhoz rendelhető a Logitech Gaming Software segítségével.

Kiváló irányítás

Míg a legtöbb játékegér egyetlen masszív gomblemezzel rendelkezik, amely meghajolhat vagy torzulhat, addig a Proteus Core esetében jól elkülönülnek a jobb és bal gombok, merev és megbízható platformként gondoskodva a precíz, pontos, és kielégítő kattintásokról.

Az érzet, a sebesség és a pontosság fokozása érdekében a Logitech mechanikus mikrokapcsolókat használ a gombok alatt. Mindezeken túlmenően az exkluzív dual-mode hipergyors görgető kerék is fejlesztéseken esett keresztül, hogy nagyobb fokú kattintásonkénti precíziót és villámgyors böngészést tegyen lehetővé.

Ár és elérhetőség

A Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse várhatóan áprilisban érkezik meg Európába 79,99 eurós fogyasztói áron.

A Logitech kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény