FőoldalÜzletHangszórórendszerré alakítható a kedvenc hangfalunk
2014. április 07., hétfő ::

Hangszórórendszerré alakítható a kedvenc hangfalunk

A Logitech bemutatta a Logitech® Bluetooth® Audio Adaptert, ami mindent biztosít ahhoz, hogy megszokott hangszórónkat vezeték nélküli hangfal rendszerré változtassuk okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatva

„Egyre inkább használjuk tableteinket és okostelefonjainkat zenék hallgatásra és tárolására is. A Logitech Bluetooth Audio Adapter segítségével közvetlenül átjátszhatjuk a számokat számítógépünk, vagy hifi berendezésünk hangszóróira" – mondta Izabela Sulima a Logitech regionális marketing menedzsere.

„Egyszerű beállíthatóságának köszönhetően könnyedén, vezetékek igénybevétele nélkül, és jó minőségben tudjuk átjátszani a zenét az okostelefonunkról, a vezetékes hangszórókra.

A multipoint Bluetooth® csatlakozás két készülék összekapcsolását teszi lehetővé oly módon, hogy egyetlen gomb megnyomására zenét tudjunk közvetíteni egyikről a másikra. Így zavartalanul hallgathatjuk kedvenc zenéinket vagy nézhetünk végig egy filmet, akár házimozi hangzással.

Ha az eszközök hatósugáron kívül kerülnek, automatikus újrapárosítás segíti a gondtalan stream élményt. Csak csatlakoztassuk az adaptert egy analóg RCA vagy 3,5 mm-es kábellel a hangszórónkhoz, és irányítsuk a zenelejátszást akár 15 méterről zavartalanul.

A kiváló minőségű akusztika érdekében a Logitech Bluetooth Speaker Adaptert a Logitech korszerű laboratóriumában kalibrálják, így függetlenül attól, hogy milyen eszközön játsszuk le a zenét, soha többé nem kell kompromisszumot kötnünk a hanghatással kapcsolatban.

Ár és elérhetőség

A Logitech Bluetooth adapter várhatóan májusban érkezik meg Európába, és 39,99 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény