FőoldalÜzletKingston SSD-meghajtó az ASUS Zenbook-ban
2014. március 21., péntek ::

Kingston SSD-meghajtó az ASUS Zenbook-ban

A Kingston bejelentette belső M.2 2260 SATA SSD-meghajtóját, amely az ASUS Zenbook™ UX301LA és UX301LAA számítógépeinek egyik fő egysége lesz. A vékony M.2 2260 meghajtó azon következő generációs Kingston termékek közé tartozik, amelyeket a piacot rohamosan meghódító ultrabook készülékekhez, táblagépekhez és többfunkciós megoldásokhoz kínál az OEM gyártók számára

A Kingston SSD megoldásának köszönhetően az elegáns Ultrabook™ számítógépek gyorsabban indulnak el és kapcsolnak ki, gyorsabbá válik az alkalmazások betöltése, megnő az akkumulátor üzemideje, valamint gyorsabban helyezhető alvó állapotba a számítógép. Az ASUS Zenbook UX301LA 128 GiB-os Kingston® M.2 2260 SATA SSD meghajtót használ. A Zenbook UX301LAA modellben két M.2 2260 SATA SSD található, a RAID 0 konfigurációnak köszönhetően pedig akár 256 GiB-nyi tárhelyet biztosít a felhasználók számára. A 6 Gibit/s átviteli sebességet kínáló SATA SSD karcsú formatervezése egyedülálló teljesítményt nyújt az Ultrabooknak.

„A díjnyertes ASUS Zenbook a stílusos és elegáns formatervezést egyesíti a teljesítménnyel, a nagyszerű megjelenítéssel és a gazdag hangzással. A Kingston M.2 2260 SSD-meghajtójának köszönhetően pedig gyors és nagy teljesítményű számítógépünk páratlan informatikai élményt nyújt a felhasználók számára" – mondta Y. C. Chen, az ASUS notebook termékekért felelős igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az ASUS is legújabb OEM SSD-meghajtóinkat használja sok más iparági vezető partnerünkhöz hasonlóan, akik szintén az ügyfélszámítógépek és szerverek számára készült Kingston SSD-meghajtói mellett tették le voksukat" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény