FőoldalÜzletUltragyors SD-kártya 4K és Ultra HD videók rögzítéséhez
2014. február 10., hétfő ::

Ultragyors SD-kártya 4K és Ultra HD videók rögzítéséhez

A Kingston bemutatta a Secure Digital termékcsalád leggyorsabb tagját, az új SDHC/SDXC UHS-I U3 kártyát, mellyel a felhasználók 4K és egyéb HD videó felbontásokban rögzíthetnek felvételeket

A 16 GiB-os, 32 GiB-os és 64 GiB-os kapacitással elérhető Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 kártya kompatibilis az összes SDHC- és SDXC-kártya fogadására alkalmas eszközzel. Használatával mozifilm minőségű Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D és 4K2K videókat rögzíthetnek a felhasználók nagy teljesítményű, például digitális tükörreflexes (D-SLR) vagy digitális, tükör nélküli (D-SLM) fényképezőgépekkel és videokamerákkal. Ezen felül ideális nagyfelbontású fényképek rögzítésére sorozatfelvétel vagy folyamatos felvétel módban, televízió-műsorok felvételére továbbá élő közvetítésekhez. A 64 GiB-os kártyán akár 60 percnyi 4K HD videó vagy nagyfelbontású, RAW/JPEG formátumú képfájlok (akár 8000 24 MP-es képet) rögzíthetők.

Az SDHC/SDXC UHS-I U3 kártya megfelel az SD Association legújabb specifikációjának, az UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, 3. sebességosztály) besorolásnak, amely legalább 30 MiB/s olvasási és írási sebességet garantál, így elegendő sávszélességet biztosít 4K videók megszakítás nélküli rögzítéséhez és lejátszásához. A flash kártya 90 MiB/s olvasási és 80 MiB/s írási sebességet kínál, mely olvasás esetén kilencszer, írás esetén pedig nyolcszor gyorsabb a 10. sebességosztályú normál SD-kártyáknál. A megnövelt sebesség az akadozást csökkentve biztosítja a legjobb video- és fényképminőséget, valamint gyorsabb feltöltést tesz lehetővé a számítógépekre, különösen USB 3.0-kártyaolvasók használata esetén.

Az SDHC/SDXC UHS-I U3 kártyához élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A Kingston kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény