FőoldalÜzletIX. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság konferencia Kecskeméten
2014. január 23., csütörtök ::

IX. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság konferencia Kecskeméten

2014. március 11-12-én Kecskeméten kerül megrendezésre a IX. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság (KLENEN'14) konferencia, az Energetikai Szakkollégium, az atlantai székhelyű Association of Energy Engineers (AEE) Magyar Tagozata és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület (ETE) szervezésében. A konferenciára minden érdeklődőt tisztelettel meghívunk!

Rendezvényünk kapcsolódik az évente március 6-án tartott energiatakarékossági világnap keretében kihirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadójához. Szakmai műhelyek dolgoznak az energiahatékonyság növelési potenciáljának felmérésén az ipar és az épületek területén, hogy az eredmények ismeretében a 2014-2020 EU költségvetési ciklusra tekintettel javaslatokat tegyenek a rendelkezésre álló források hatékony felhasználására. A konferencia résztvevői az eredményekről tájékoztatást kapnak.

A konferencián bemutatásra kerül a Hazai Dekarbonizációs Útiterv, illetve több oldalról elemzésre kerülnek az energiahatékonyság előremozdításának eszközei. Plenáris előadások keretében bemutatásra kerül a Virtuális Erőmű Program, és a hozzá kapcsolódó Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat idei eredményei, valamint meghallgathatjuk az idei díjazottak előadását.

Lehetőséget biztosítunk továbbá a nagy-, kis- és középvállalatok képviselőinek eredményeik ismertetésére, a rendezvény valamennyi érdeklődőjének pedig az energiahatékonyság növelését segítő termékeik és eszközeik bemutatására.

A záró kerekasztal beszélgetések bevezető előadását a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Innovációs Szövetség felkért képviselője tartja, utána arra a kérdésre keressük a választ, hogy miként lenne érdemes a magyar kutatásokat integrálni az európai innovációs folyamatokba.

A konferenciát a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban rendezzük. Az eseményen való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, melynek végső határideje 2014. január 31.

A konferencia részletes programját is tartalmazó meghívót letölthetik itt.

A konferencia hivatalos honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény