FőoldalÜzletA személyes adatok biztonságáért: Locker+ G3
2014. január 15., szerda ::

A személyes adatok biztonságáért: Locker+ G3

A Kingston bemutatta az újgenerációs DataTraveler® Locker+ G3 (DTLPG3) USB-meghajtót. A memóriakulcs jelszóval védi és hardveresen titkosítja az adatokat, így a legjobb, USB 3.0 sebességű személyes biztonsági lehetőségeket nyújtja a felhasználóknak

A DTLPG3 elődjéhez képest megnövelt adatátviteli sebességet kínál: olvasási sebessége elérheti a 135 MiB/s, írási sebessége pedig akár a 40 MiB/s értéket. Az USB összes biztonsági funkciója beépített, nincs szükség alkalmazások telepítésére, ezáltal a meghajtó biztonságos és könnyen használható.

„A Kingston DataTraveler Locker+ G3 ideális választást jelenthet azok számára, akik bizalmas dokumentumaikat biztonságos, könnyen használható és gondosan kivitelezett, de megfizethető USB-meghajtón szeretnék tárolni" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A DT Locker+ G3 8 GiB, 16 GiB, 32 GiB és 64 GiB kapacitással érhető el, tartós kialakítású fémburkolatban, amely beépített kulcskarikával rendelkezik, így biztonságban és könnyen hozzáférhető helyen tudhatja a fényképeit, személyes dokumentumait és egyéb fájljait.
A termékhez ötéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény