FőoldalÜzletVilágszintű kutatási pályázat egyetemek számára
2013. augusztus 07., szerda ::

Világszintű kutatási pályázat egyetemek számára

Az ABB cégcsoport az idén is a világ minden pontjáról várja egyetemek és kutatóintézetek pályázatait, hogy támogatást nyújtson tehetséges végzős hallgatók olyan projektjei számára, amelyek az energetika és az automatizálás témakörében ötvözik a tudományos kutatást és az ipari alkalmazást

Az ABB már jelenleg is számos egyetemi kutatócsoporttal áll kapcsolatban világszerte. Az ABB Research Grant Program célja, hogy tovább bővítse és kiegészítse a cég egyetemi partnereinek körét.

„Az ABB egyetemi együttműködési programján keresztül erősíti a nyílt innovációs kutatási modell iránti elkötelezettségét. Az ABB egy valódi együttműködésen alapuló innovatív ökoszisztémát kíván támogatni azáltal, hogy a világ minden tájáról összehozza az ABB kutatóközpontok szakembereit a legjobb végzős hallgatókkal és professzorokkal" – mondta el Claes Rytoft, az ABB megbízott műszaki vezérigazgató-helyettese (ad interim Chief Technology Officer).

ABB vákuum megszakító

Pályázni 2013. szeptember 2. és 2013. szeptember 30. között lehet.

Első körben a finanszírozás egy évre biztosított, de a programot úgy tervezték, hogy éveken keresztül támogathasson projekteket. A támogatások mértéke évente átlagosan 50.000 és 80.000 USD között van, és a kutatás vezetője, vagyis a pályázatot vezető személy valamely egyetem, főiskola vagy kutatóintézet professzora kell, hogy legyen.

A sikeres jelöltek 2013. október 31-ig kapnak értesítést, a finanszírozás pedig 2014. január 1-jén veszi kezdetét.

A támogatással kapcsolatban bővebb információ itt található.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény