FőoldalÜzletKingston DataTraveler SE9: győzelem
2013. március 13., szerda ::

Kingston DataTraveler SE9: győzelem

A Kingston DataTraveler SE9 USB-meghajtó elnyerte az iF Product Design Award díjat. Az elismerés világszerte a különböző kategóriájú termékek sikeres formatervezésének védjegyéül szolgál. A szakmai zsűri 3011 pályázat közül választotta ki az idei nyerteseket; a Kingston a „Számítógép" kategóriában nyerte el az elismerést

A DataTraveler SE9 USB-kulcs stílusos fémházzal rendelkezik, melynek tartóssága révén a felhasználók biztonságosan magukkal vihetik a meghajtót bárhová. Kis méretének köszönhetően praktikus kiegészítője lehet olyan hordozható számítógépeknek, mint az Intel Ultrabook notebookjai, vagy az USB-porttal ellátott táblagépek, továbbá egyszerűen rögzíthető nyakpánthoz vagy kulcstartóhoz. Az ezüstszínű pendrive 8 GiB, 16 GiB, 32 GiB és 64 GiB kapacitású változatokban érhető el.

A DT SE9 24 karátos arannyal bevont házzal is kapható, DataTraveler GE9 néven. A modellt Arman Emami ipari formatervező tervezte, aki a rangos Red Dot Industrial Design verseny formatervezési díjának korábbi győztese.

 

Az iF Award zsűrije a verseny során a formatervezés minőségét, a kivitelezés és az anyagválasztás mellett az innováció mértékét, a környezeti fenntarthatóságot, a működést és az ergonómiai kialakítást vette figyelembe. A biztonság, a márkaérték és az arculat szintén szerepet játszott a formatervezési díjat elnyerő termék kiválasztásakor.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a DataTraveler SE9 már második alkalommal nyert el rangos formatervezési díjat. A Kingston mindig arra törekszik, hogy megbízható technológián alapuló, korszerű és kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosító termékeket kínáljon. Ez a díj pedig arra sarkall bennünket, hogy továbbra is kivételes formatervezésű termékeket gyártsunk" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény