FőoldalÜzletIdén is megrendezésre kerül az Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny
2013. február 12., kedd ::

Idén is megrendezésre kerül az Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny

A korábban megrendezett Konstrukciós Versenyek folytatásaként idén már 16. alkalommal Országos Elektronikai Konstrukciós Versenyt hirdet meg a 2012/2013-as tanévre a Divelex Bt. az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának védnökségével, a Hobbielektronika valamint további szponzorok támogatásával

A hazai és határon túli középfokú szakiskolák a versenyre nevezhetik évfolyam korlátozás nélkül azokat a tanulókat, tanulópárokat (oktatási intézményenként legfeljebb két pályaművel), akik az elektronika bármely területével kapcsolatban állnak. A munkáknak egy elektronikus áramkörből vagy komplett készülékből, valamint 3 példány teljes körű nyomtatott dokumentációból kell állnia. A pályamunkákat önállóan kell elkészíteni konzulens tanár felügyeletével. A témája alapjául saját ötlet, vagy hazai, ill. külföldi szakirodalom szolgálhat.

A verseny időpontja és helye:
2013. április 26. (péntek) Bolyai János Műszaki Szakközépiskola és Kollégium, 1134 Budapest, Váci út 21.
2013. április 27. (szombat) BHE Bonn Hungary Electronics Kft., 1044 Budapest, Ipari Park út 10. (Újpesti Ipari Park)

A versenyre nevezni 2013. február 28-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet a jelentkezési lap eljuttatásával. A jelentkezéskor kérjük megjelölni a versenyző(k)- és a felkészítő tanár nevét, elérhetőségét, a pályázó iskola adatait, valamint a pályamű megnevezését. A jelentkezéseket írásban visszaigazoljuk. Részletes információval a 06-1-223-5056 vagy a +36-20-410-3856 telefonszámon szolgálunk.

Nevezési díj: 3.500 Ft vagy 12 € amelyet a jelentkezési lapon feltüntetett oktatási intézmény részére továbbított számla ellenében, banki átutalással kell kiegyenlíteni.

A dokumentációt 2013. április 22-ig kell eljuttatni három példányban, nyomtatott formában, a Bolyai János Műszaki Szakközépiskola fenti címére személyesen, vagy postai úton.

Az első versenynapon a versenyzőknek dokumentáció alapján egy átlagos bonyolultságú áramkört kell megépíteni, üzembe helyezni, majd bemérni. A mérési utasítást követve az eredményeket jegyzőkönyvszerűen kell dokumentálni, valamint írásban röviden válaszolni a feltett – a megépített áramkörhöz kapcsolódó – elméleti kérdésekre.
A korábbi versenyek feladatai a www.elektronikai-kitek.5mp.eu honlapon találhatók.

A második versenynapon a versenyzők a zsűri és az érdeklődők előtt bemutatják és megvédik pályamunkájukat, bizonyítva felkészültségüket a maguk által választott témában.
Ugyancsak ezen a napon, az elektronikai szakterületen működő, a versenyt támogató szponzorok bemutatják vállalkozásukat, megismertetik az érdeklődőkkel tevékenységüket.

A versenyen résztvevők oklevelet kapnak, a dobogós helyezettek értékes tárgyjutalomban részesülnek.

A Bolyai János Műszaki Szakközépiskola és Kollégium a résztvevők szállásáról igény esetén gondoskodik, melynek térítését, és az utazási költséget a pályázatot benyújtó iskola fedezi.

A verseny nyilvános napján (2013. április 27-én, szombaton) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. Aktuális információk a www.bolyai-szakkozep.hu ill. a www.elektronikai-kitek.5mp.eu honlapon lesznek találhatók.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény