FőoldalÜzletBlu-ray lemezsokszorosítási megoldás az Epsontól
2013. február 11., hétfő ::

Blu-ray lemezsokszorosítási megoldás az Epsontól

Az Epson hazánkban is bevezeti Discproducer sorozatának legújabb, felső kategóriás tagját, a PP-100IIBD készüléket. A lemezsokszorosító archiválási minőségű Blu-ray meghajtókkal rendelkezik. Ezek a meghajtók (Pioneer PR1 sorozat) ipari szabvány felett teljesítenek, maximálisan pontos sokszorosítást biztosítanak kivételesen alacsony hibaaránnyal

Az Epson PP-100IIBD USB 3.0 SuperSpeed interfésszel rendelkezik, lehetővé téve legalább nyolc Blu-ray lemez megírását egy óra alatt. A 100×50 GiB BD-R lemez vagy a több mint négy terabájt adat egyetlen munkamenetben történő megírására elegendő kapacitással rendelkezik. A PP-100IIBD készülék így tökéletesen alkalmas nagy mennyiségű adatot digitalizáló és archiváló szervezetek számára, beleértve a kormányzatokat, az egészségügyi szektort, a műsorszórókat és a kreatív ügynökségeket.

Az Epson az egyetlen gyártó, amely szakértelemmel rendelkezik mind a robotika, mind a nyomtatók területén, és ezt a tudást új készüléke tervezésekor is bevetette. A teljesen automatikus, Epson által szabadalmaztatott AcuGrip BD robotkar-mechanika biztosítja, hogy a PP-100IIBD egyszerre csak egy lemezt fogjon meg még akkor is, ha a lemezek össze vannak tapadva, így a munkafolyamatok elvégzéséhez nem szükséges felügyelet.

A PP-100IIBD kiváló minőségben képes a lemezek felületére precíziósan nyomtatni. Az Epson Micro Piezo nyomtatófeje kristálytiszta szöveget nyomtat még nagyon kis betűméretben is. A hatkazettás, színenként cserélhető tintarendszer alacsony lemezenkénti előállítási költséget eredményez, az előlapi LED-kijelző pedig lehetővé teszi a tinta szintjének színenkénti egyszerű felügyeletét.

A PP-100IIBD használatát a mellékelt intuitív és felhasználóbarát Total Disc Maker 5.0 szoftver segíti. A szoftver olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a visszaolvasás, amely adott lemezcsomagban gyors fájlkeresést tesz lehetővé, vagy az egyesített nyomtatás, amellyel egyedi tartalmak nyomtathatók minden különálló lemezre sorozatgyártás esetén.
„Az Epson a Discproducer sorozat pontosságával és megbízhatóságával biztosítja piacvezető helyét. Ezért választotta a CD/DVD sokszorosítót használó európai kórházak több mint 50%-a is az Epsont a betegek adatainak archiválására” – mondta Leonard Beckmann, az Epson Europe termékmenedzsere.

A Discproducer PP-100IIBD készülék 2013 januárjától megvásárolható 2.315.000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény