FőoldalÜzletHatékony és interaktív értekezletek
2013. február 07., csütörtök ::

Hatékony és interaktív értekezletek

Az Epson most teljes körű digitális megoldást kínál az üzleti megbeszélésekhez, értekezletekhez. Az új EB-1410Wi és az EB-1400Wi a projektorok az interaktív táblák, a flipchart táblák és más prezentációs eszközök előnyeit kombinálják egy eszközben. Az interaktív, 100 hüvelykes vetített képet és a bemenetek széles választékát biztosító modellek segítik a vállalkozásokat a hatékonyság növelésében és a kezdeti költségek csökkentésében, mert szükségtelenné teszik több berendezés telepítését

Az egyes modellek lehetővé teszik, hogy bármilyen felületet 100 hüvelykes, interaktív képernyővé változtassanak, és jegyzeteket készíthessenek a különböző forrásokból vetített képekre. Ilyen források lehetnek többek között a számítógépek, az irodai hálózatok, az USB eszközök és a dokumentumkamera. A mellékelt interaktív tollakkal a felhasználók tökéletesen irányíthatják a számítógépes szoftvereket – ugyanúgy, mintha egy egérrel tennék – és még jegyzeteket is készíthetnek. A jegyzetek elmenthetők, megoszthatók vagy akár el is küldhetők.

A projektorok csatlakoztathatók az Epson multifunkciós, üzleti tintasugaras nyomtatóihoz is, így például a WorkForce Pro 4500 sorozat készülékeihez. A csatlakoztatást követően a felhasználók közvetlenül megjeleníthetik a beolvasott dokumentumokat a kivetített képen, vagy kinyomtathatják a vetítés közben készített jegyzeteiket.

Az EB-1410Wi és az EB-1400Wi készülékek rendelkeznek a megjelenítés több helyszínen funkcióval. Ez lehetővé teszi akár négy különböző helyen telepített rendszer összekapcsolását, hogy a felhasználók ugyanazt a képet vagy prezentációt láthassák mindenhol, illetve ugyanarra a képre jegyzetelhessenek.

„A projektorok intuitív menüje és a felhasználóbarát vezérlőfelületek garantálják, hogy bárki számára egyszerű legyen a készülékek kezelése. Használat közben az előadó mindvégig biztos lehet abban, hogy ő irányít, illetve mivel egyetlen berendezés végzi el három vagy négy eszköz feladatát, a cégek megtakaríthatják a kiegészítő berendezésekre szánt pénz jelentős részét” – mondta Julia Lin, az Epson Europe termékmenedzsere.

Az EB-1410Wi és az EB-1400Wi készülékek 2013 januárjától kaphatók hazánkban 725.000 és 695.000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény