FőoldalÜzletA Huawei Windows Phone 8-as okostelefonnal és szélessávú mobileszközzel hódít a CES-en
2013. január 11., péntek ::

A Huawei Windows Phone 8-as okostelefonnal és szélessávú mobileszközzel hódít a CES-en

A Huawei Ascend W1 megfizethető áron kínál csúcstechnológiát, míg az UltraStick E3331 a világ legkisebb adatkártyája

Huawei Ascend W1

A Huawei a CES keretében mutatta be első Windows Phone 8 operációs rendszerrel működő készülékét, a Huawei Ascend W1-et. A 10,15 mm vékony készülék 4 hüvelyk átmérőjű, 480×800 pixel felbontású IPS LCD érintőképernyővel rendelkezik, amely OGS technológiával készült. A Huawei Ascend W1-ben kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 MSM8230 processzor és Adreno 305 GPU működik. Az 1950 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően az Ascend W1 közel 470 órányi készenléti idővel rendelkezik, amely a leghosszabb ebben a kategóriában. Az okostelefon ikonikus formatervét a trópusi szigetek inspirálták, és többféle merész színben lesz elérhető, kék, piros, fekete és fehér változatban. Az Ascend W1 okos és stílusos alternatívát kínál azon felhasználók számára, akik elérhető áron keresnek csúcstechnológiát.
A Huawei Ascend W1 alacsony tükröződésű IPS LCD kijelzője teljesen laminált, így bármilyen fényviszony esetén tökéletesen látható. A Windows Phone 8 operációs rendszer kezdőképernyőjén a Live Tile csempék személyes témákkal testre szabhatók, ezáltal a valós idejű értesítéseket teljesen egyedi módon tekinthetik meg a felhasználók. A dinamikus képernyőzár segítségével kiválaszthatják és kitűzhetik a képernyőre a számukra legfontosabb fotókat és értesítéseket, amelyeket akkor is láthatnak, amikor a telefon le van zárva.
„Az Ascend W1 a Windows Phone 8 szoftver és a Huawei igényes formatervének párosítása, amely vonzó alternatívát kínál a felhasználók számára. Az Ascend W1 azon törekvésünk egyik fő eredménye, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az okostelefonok által nyújtott előnyöket” – mondta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója.
„Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Huaweijel annak érdekében, hogy további piacokkal és árszintekkel bővítsük készülékkínálatunkat, ezáltal még több ember ismerheti meg a Windows Phone 8 platformot és az Ascend W1 különleges funkcióit” – mondta Terry Myerson, a Windows Phone divízió alelnöke.
A Huawei Ascend W1 először Kínában és Oroszországban lesz elérhető 2013 januárjától, majd ezt követően Nyugat-Európában, a Közel-Keleten, az Egyesült Államokban és további régiókban is.


UltraStick E3331

A mindössze 7 mm keskeny, 67,5 mm hosszú és 25,5 mm széles eszköz funkcionálisan és stílusában is jól illeszkedik a könnyű, hordozható laptopokhoz. Az adatkártya-modem 21 Mib/s letöltési sebességre képes HSPA+ hálózatban” továbbá IPV6 hálózaton is működik, amelyekre a Huawei Hi-Link technológiájának köszönhetően mindössze 15 másodperc alatt kapcsolódik.
„A mobilkészülékek, laptopok és digitális fényképezőgépek jellemzően egyre könnyebbé és vékonyabbá válnak. A Huawei is ezt a trendet követi mobil szélessávú eszközeinek fejlesztése során. Az UltraStick E3331 adatkártya ennek egyik bizonyítéka, olyan termék, ami egyre több emberhez juttatja el a korszerű technológiát” – mondta Wang Yeh Biao, a Huawei adatkártya-termékcsoportjának igazgatója.
A Huawei következő generációs adatkártyája az E369 sikerére építkezik, de az UltraStick E3331 még elődjénél is vékonyabb és könnyebb.

A Huawei honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény