FőoldalÜzletStarCraft II bajnokság a Kingston HyperX 10 éves szülinapjára
2012. szeptember 27., csütörtök ::

StarCraft II bajnokság a Kingston HyperX 10 éves szülinapjára

A Kingston ingyenes online StarCraft II bajnokságot rendez a HyperX termékcsalád 10. születésnapja alkalmából. A játékra jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy a világszerte megrendezett online versenyek során bejussanak az élő döntőkbe, amelyekre januárban Las Vegasban, az International CES 2013 esemény keretében kerül majd sor

A legjobb tizenhat között nyolc meghívott profi játékos is megmérkőzik majd az első négy helyezettnek járó, összesen 15 000 dollár értékű pénznyereményért, illetve az első HyperX bajnoki címért.

A bajnokságra bárki regisztrálhat 2012. szeptember 27-ig, nevezési díj nélkül. Az online verseny 2012. október 1. és november 30. között, az élő döntő január 7-én és 8-án zajlik majd. Az első helyezett, egyben a HyperX bajnoki cím tulajdonosa 7000 USD, a második 4500 USD, a harmadik 2500 USD, a negyedik helyezett pedig 1000 USD jutalomban részesül.

"A Kingston HyperX-termékek 2002 óta jelentenek ideális választást a játékosoknak, számítógép-megszállottaknak, tuningolóknak és rendszerépítőknek. A HyperX család fennállása óta támogatjuk a játékipart, ahogy a játékipar is bennünket. A StarCraft II bajnoksággal olyan szórakoztató eseményt kívánunk létrehozni, amely felhasználóink számára kiváló lehetőséget nyújt, hogy izgalmas csatákat vívjanak egymással, és értékes díjakat nyerjenek" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A versenyre vonatkozó feltételekkel, szabályokkal, a bajnokság felépítésével, a térképekkel és a díjakkal kapcsolatos további információkért kattints ide.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény