FőoldalÜzletÚj nyomtatók a CAD/GIS piacokra
2012. augusztus 16., csütörtök ::

Új nyomtatók a CAD/GIS piacokra

A Canon Europe két új, opcionálisan multifunkciós készülékként is használható imagePROGRAF modellel frissítette nagyformátumú nyomtatóinak családját, amelyek az ilyen jellegű műszaki dokumentumok még hatékonyabb nyomtatását és beolvasását kínálják a tervezők és mérnökök számára

A két új, 36 hüvelykes készülék - az imagePROGRAF iPF765 és iPF760 - egy sor új funkciót tartalmaz a gyorsabb munka és a munkafolyamatok korszerűsítése érdekében, többek között a vízszintesbe is állítható gyűjtőt az A1-es rajzokhoz, hogy a nyomatok rendezetten és laposan gyűljenek nyomtatás után, ezzel is javítva a nyomtatási rendet. Az imagePROGRAF iPF755-öt váltó imagePROGRAF iPF765-ben 250 GiB-os merevlemez (amiből 32 GiB-ot a fájlfeldolgozás számára különítettek el) gyorsítja a munkafolyamatokat hálózatos környezetben, vagy ha bonyolult képeket tartalmazó, nagyméretű dokumentumokat kell kezelni.
Az imagePROGRAF iPF765 és iPF760 nagy, műszaki dokumentumok és színes poszterek nyomtatására készült, számos különböző piac szakembereit kiszolgálva, legyen az akár a számítógéppel segített tervezés (CAD); építészet, épülettervezés és -kivitelezés (AEC); térinformatikai rendszerek (GIS), vagy bármilyen más, műszaki dokumentumokat igénylő szakterület. Mindkét eszközhöz tartoznak segédprogramok a POS piac számára, valamint az általános irodai környezetekhez. A műszaki dokumentumok akár 2400×1200 pont/hüvelyk (dpi) felbontással is nyomtathatók.
"Az imagePROGRAF család sikerére építve a Canon továbbfejlesztette és kibővítette a jelenlegi modellek funkcióit, hogy ügyfelei tovább terjeszkedhessenek a CAD, GIS és AEC piacokon" - nyilatkozta Yuichi Miyano, a Canon Europe nagyformátumú megoldásokért felelős igazgatója. "A Canon a vásárlók visszajelzéseire figyelve finomította rendszereit - megnövelte a memóriát és beépítette a vízszintesbe állítható gyűjtőt - hogy növelje a felhasználók termelékenységét és hatékonyságát. A kiváló minőségű, nagyformátumú nyomatok egyszerűen, gyorsan és folyamatosan, megszakítás nélkül készíthetők immár bármekkora irodában, anélkül, hogy ennek komolyabb helyigénye volna."
Az egyszerű felület és a kifinomult adminisztrációs mód révén az ENERGY STAR-minősítéssel is rendelkező imagePROGRAF iPF765 és iPF760 egyszerűen használható, biztonságos, kis alapterülete révén pedig alig észrevehetően bújik meg az irodában. A kifogyóban lévő tintákról és patronokról szóló hangértesítés megkönnyíti a karbantartást, a segédtartályokban lévő tartalék tintamennyiség révén pedig a nyomtatási feladat leállítása nélkül is lehet tintakazettát cserélni. A továbbfejlesztett számlázási funkció naplózza a nyomtató összes tevékenységét, az ügyfél azonosítóját, a tinta és a nyomathordozó fogyását, illetve annak típusát, és segít szorosan kézben tartani az összes működési költséget.
Ezenfelül a vásárlók zökkenőmentesen tudnak szkennert integrálni meglévő munkafolyamataikba az imagePROGRAF multifunkcionális megoldásával, ezt egyrészt a Canon új - a nyomtatóállványra közvetlenül kapcsolódó egyszerűen telepíthető - lapolvasó állványa, másrészt az új továbbfejlesztett MFP szoftver teszi lehetővé.

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény