FőoldalÜzletPáratlan teljesítményű memóriák az Ivy Bridge processzorokhoz
2012. június 12., kedd ::

Páratlan teljesítményű memóriák az Ivy Bridge processzorokhoz

A Kingston bejelentette, hogy a kifejezetten az Intel harmadik generációs Core i7 és i5 processzoraihoz (Ivy Bridge) kifejlesztett kétcsatornás Kingston HyperX memóriakészletek már kereskedelmi forgalomban is elérhetők. A processzor új 22 nm-es architektúrája jelentős teljesítménynövekedés elérését teszi lehetővé, melynek köszönhetően a memóriák ideális választást jelentenek az új Ivy Bridge processzorokat használó tuningolók és megszállottak számára

A Kingston HyperX memóriák két darabos, 8 GiB-os és 16 GiB-os készletekben kaphatók 1600 MHz-es, 2133 MHz-es, 2400 MHz-es és hamarosan 2666-os MHz órajelen.

"Akik a maximumot szeretnék kihozni az új processzorokból, aligha találnak jobb megoldást a Kingston HyperX memóriáknál. A 2666 MHz-es készlet és az Ivy Bridge termékcsalád legerősebb processzora együtt páratlan teljesítményre képes" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston kifejezetten az új 3000-es processzorokhoz fejlesztett HyperX memóriái elnyerték az Intel XMP tanúsítványát. Emellett a 2800 MHz sebességű HyperX memóriakészletek a következő alaplapokhoz rendelkeznek tanúsítvánnyal: ASUS P8Z77-V Deluxe, P9Z77-V és GIGABYTE Z77X-UD5H.

A Kingston HyperX memória kitek megvásárolhatók a Kingston Technology értékesítési csatornáin keresztül a hivatalos disztribútoroknál, a viszonteladóknál, a kiskereskedőknél, valamint a web-áruházakban.

A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény