FőoldalÜzletKulcs a gyors adatátvitelhez
2012. április 21., szombat ::

Kulcs a gyors adatátvitelhez

A Kingston bemutatja a Kingston DataTraveler Elite 3.0 modellt. Az új DataTraveler pendrive amellett, hogy USB 3.0 szabványra épül, költséghatékony megoldást jelent azon felhasználók számára, akik digitális könyvtáruk tárolásán felül gyors adatátvitelre is vágynak

A 16 GiB, 32 GiB és 64 GiB kapacitású változatban kapható DataTraveler Elite 3.0 segítségével a felhasználók értékes időt takaríthatnak meg. A belső tesztelések eredményei alapján a DT Elite 3.0 akár kétszer gyorsabb teljesítményt nyújt egy hagyományos USB 2.0 flash meghajtóhoz képest több mint 22 GiB-nyi adatmennyiség másolása során, mely egy Blu-ray filmnek, 10 000-nél több fényképnek és több mint 4000 zeneszámnak felel meg.

"Tekintve, hogy a felhasználók egyre több HD videót, digitális illusztrációt, zenét és prezentációt tárolnak, illetve hordoznak magukkal, olyan gyors eszközökre van szükség, amelyek képesek lépést tartani a digitális életstílussal. Az USB 3.0 technológiára épülő termékcsaládunk legújabb tagja, a DataTraveler Elite 3.0 USB-kulcs ideális megoldás mindazok számára, akik megnövelt átviteli sebességre vágynak megfizethető áron" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A vékony, kupak nélküli kialakítású DT Elite 3.0 visszahúzható, így biztosítja az USB-csatlakozó védelmét. Ennek köszönhetően a felhasználók bárhová magukkal vihetik, mivel könnyen kulcstartóra erősíthető vagy nyakba akasztható. A pendrive kompatibilis az USB 2.0 technológiával.

A termékhez ötéves garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény