FőoldalÜzletMagyar modder hűti legszebben a Kingston HyperX memóriák bordáit
2012. március 30., péntek ::

Magyar modder hűti legszebben a Kingston HyperX memóriák bordáit

Böszörményi Szilárd terveit választották a legjobbnak a Kingston Technology és az SK Gaming közös HyperX memória hűtőborda dizájntervező versenyén. A pályázatot a március 6. és 10. között megrendezett CeBIT 2012 rendezvény alkalmából hirdették meg, mindazok között, akik nem tudtak részt venni a szórakoztatóelektronikai vásáron. A nevezőknek összesen két hét állt rendelkezésükre, hogy kihozzák magukból a maximumot, és terveikkel elkápráztassák a pályázat kiíróit

Böszörményi Szilárd 5 dizájntervet készített a Kingston HyperX Limited Edition, HyperX Limited Edition OC, HyperX Blu, HyperX LoVo és HyperX inspired by DataTraveler HyperX 3.0 memória modellekre, melyeket közzétett a Kingston HyperX Community Facebook oldalán.

A modder ötleteit a Kingston egy nagyértékű HyperX csomaggal jutalmazta, mely egy 120 GiB-os HyperX SSD-t, egy 64 GiB kapacitású DT HyperX 3.0 USB-t és egy 16 GiB méretű, négycsatornás HyperX Genesis kitet tartalmazott.

"A pályázatra való jelentkezéskor magán a megmérettetésen felül természetesen a mesés díjak is motiváltak, mivel számomra a Kingston Technology márkanév egyenlő a minőséggel. Már egy ideje tervezgettem, hogy a Kingston által kifejezetten nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és játékosoknak ajánlott, SATA 6 GiB/s sebességű HyperX SSD segítségével gyorsítok a rendszeremen. Egy memória kit és egy 64 GiB-os, ultragyors pendrive pedig mindig jól jön, így ez a verseny pont kapóra jött" - mondta Böszörményi Szilárd, a tervek megálmodója.

Szilárd terveit itt megtekintheti.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény