FőoldalÜzletA EuroCloud Magyarország Egyesület magyar cloud computing pályázatot hirdet
2011. december 15., csütörtök ::

A EuroCloud Magyarország Egyesület magyar cloud computing pályázatot hirdet

A Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatra február végéig jelentkezhetnek a hazai cloud szolgáltatók. A EuroCloud Magyarország Egyesület meghirdette a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatot, így jövőre már a magyar piac legkiemelkedőbb és leginnovatívabb cloud szolgáltatói is megmérettethetik magukat a hazai és az európai porondon

A versenyen 2012. február végéig lehet indulni. A EuroCloud Magyarország Egyesület tagvállalatai díjmentesen pályázhatnak és egy cég akár több kategóriában is benyújthat pályázatot. Az európai versenyre 2012. június 15-ig jelentkezhetnek a hazai nyertesek, melynek díjkiosztó gálája októberben lesz, a cloud kongresszus rendezvényeként.

Összhangban az európai szintű pályázati rendszerrel, a hazai pályázat az alábbi 5 kategóriában került kiírásra:

1. Legjobb Start-up nevezés
Ebben a kategóriában három évnél fiatalabb vállalkozások jelentkezését várja az egyesület, melyek innovatív és jövőbe mutató cloud megoldással rendelkeznek. Különös hangsúlyt kap a termék/megoldás eredetisége és kreatív jellege, valamint az, hogy milyennek ígérkezik a megoldás üzleti hatása. Az elbírálásnál a megoldás üzleti szempontból vett életképességét is figyelembe veszik.

2. Legjobb Cloud Megoldás
Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek cloud terméke vagy szolgáltatása kiemelt tulajdonságokkal bír, és a piaci fogadtatása a legkiemelkedőbb. A bírálóbizottság figyelembe veszi a megoldás innovatív volta és üzleti jelentősége mellett azt is, hogy mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően.

3. Legjobb Hasznosítás a Közszférában (Best Business Case - Public Sector)
Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokat vár a EuroCloud Egyesület, melyek közszférában működő cloud szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő volta mellett, fontos szempont a megoldásnak az állampolgárok vagy intézmények számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása.

4. Legjobb Hasznosítás a Magánszektorban (Best Business Case - Private Sector)
Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokkal lehet pályázni, melyek a versenyszférában működő cloud szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő volta mellett, fontos szempont az ügyfelek számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása, valamint az alkalmazott kereskedelmi és marketing módszerek újszerű és egyedi jellege.

5. A Legjobb Cloud Ügyfél
Ez a kategória olyan esettanulmányok bemutatására ad lehetőséget, amelyek a legjelentősebb üzleti eredményt elért, cloud technológiát használó ügyfelet ismertetik meg.


"Nagy lehetőségnek érezzük, hogy eddig a magyar piacon egyedülálló, cloud computing pályázatot hirdessünk meg, ezzel is támogatva a hazai szolgáltatók nemzetközivé válását és versenyképességének előrelendítését. A nyertes pályázók a presztízsértékű hazai elismerés mellett meghívást kapnak és pályázhatnak a jövő évi European Cloud Computing Awards díj elnyeréséért is." - jelentette be Poros Gábor, az egyesület EuroCloud Awards programért felelős elnökségi tagja.

"Ezenkívül örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a hazai nyerteseknek a EuroCloud Magyarország Egyesület fedezi a nemzetközi Cloud Computing pályázat nevezési díját."- tette hozzá Bellák Zoltán, a EuroCloud Magyarország Egyesület elnöke.

A pályázatokat az egyesület által felkért neves szakértőkből, üzletemberekből és véleményformálókból álló bizottság bírálja el. A Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére 2012 tavaszán kerül sor.

A EuroCloud honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény