FőoldalÜzletJavier González Pareja a Bosch csoport magyarországi érdekeltségeinek élén
2011. december 06., kedd ::

Javier González Pareja a Bosch csoport magyarországi érdekeltségeinek élén

Az új ügyvezető Thomas E. Beyert váltja a német Bosch konszern magyarországi, szlovéniai, horvátországi, szerbiai, montenegrói és bosznia-hercegovinai érdekeltségeit vezető székben

A 43 éves új ügyvezető 1994 óta dolgozik a vállalatcsoportnál, pályafutását gyakornokként kezdte Madridban. Németországban, Spanyolországban és Portugáliában vezetői pozíciókat töltött be, egyebek között a pénzügy, a kontrolling, a beszerzés, a logisztika és az informatika területén. Thomas E. Beyer - aki 2006. óta állt a magyarországi Bosch csoport élén - pályafutását továbbra is Magyarországon folytatja: ezentúl a gépjármű-felszerelések üzletág 10 országért felelős Adria régió elnökeként tevékenykedik.

A gazdasági környezet romlása ellenére a Bosch Group arra számít, hogy idén 50 milliárd euró fölé bővül árbevétele az egy évvel korábbi 47,3 milliárdról. A Bosch Group életében így ez lehet az első olyan év, amikor forgalma átlépi az ötvenmilliárdos összeget. A cég autóalkatrész-gyártó üzletága 28,1 milliárd euróról 30 milliárdra bővítheti bevételeit, idén 3,3 milliárd eurót költ kutatásra és fejlesztésre. A növekedéssel együtt járt a létszám bővülése is: 2011-ben összesen 15 ezerrel, 300 ezer főre emelkedett a társaság alkalmazottainak száma.

Hasonlóan derűlátó a magyarországi Bosch-csoport is: az idén 10 százalék feletti éves szintű forgalomnövekedéssel számol, dolgozóinak száma pedig a jövő év elejére átlépheti a hétezer főt.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény