FőoldalÜzletEgyre népszerűbb platform a SUSE Linux Enterprise Server az SAP alkalmazások futtatásához
2011. december 01., csütörtök ::

Egyre népszerűbb platform a SUSE Linux Enterprise Server az SAP alkalmazások futtatásához

Továbbra is nő azon ügyfelek száma, akik a SUSE Linux Enterprise Server rendszert használják SAP alkalmazásaik futtatásához, bizonyítva a SUSE és az SAP AG között fennálló partnerkapcsolat töretlen sikerét. A Dell és a REALTECH vállalatok is, többek között, azért döntöttek a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications megoldás mellett, mert az integrált megoldás nyújtotta optimalizálással, stabilitással és teljesítménnyel, kisebb költségek mellett működtethetik az üzleti szempontból kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásaikat

A 2011 februárjában bejelentett SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications már bizonyította, hogy folyamatosan képes kiemelkedő üzemidőt és teljesítményt nyújtani. A megoldás beépített, magas rendelkezésre állású összetevői segítik a szolgáltatás folytonosságának biztosítását a kritikus üzleti tevékenységek esetében, még teljes CPU-terhelés és magas memóriakihasználtság mellett is. A SUSE támogatást is nyújt az ügyfelek részére az SAP Solution Manageren keresztül. A szervizcsomagok frissítési időszaka akár 18 hónapra kiterjeszthető, így az ügyfelek a lehető legmegfelelőbb időben hajthatják végre a platformfrissítéseket.
"Büszkék vagyunk az SAP vállalattal közel egy évtizede fennálló partnerkapcsolatunkra" - mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. "Mint az SAP alkalmazásokat futtató ügyfelek egyik legjelentősebb Linux környezetének gyártója, örömmel nézünk egy újabb évtized elé, amely során továbbra is segítséget nyújthatunk ügyfeleinknek üzemeltetési költségeik csökkentésében és kritikus fontosságú SAP üzleti tevékenységeik védelmében."
A SUSE és az SAP szoros együttműködésének köszönhetően, a vállalatok világszerte kihasználhatják a termékek és szolgáltatások szoros integrációjának előnyeit, valamint az operációs rendszer átfogó szolgáltatási és támogatási lehetőségeit. 2011 szeptemberében a SUSE azt is bejelentette, hogy az SAP a SUSE Linux Enterprise Server rendszert választotta az SAP HANA megoldás támogatásához.
"A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications révén a SUSE tovább építi erős partnerhálózatát a piacon, a legkeresettebb technológiákat kínálva az olyan megoldások számára, mint az SAP HANA" - mondta Sally Stevens, a Dell platformmarketingért felelős alelnöke. "A Dell PowerEdge szervereken futó SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications használata megkönnyíti a szervezetek számára a telepítést, és olyan vállalati támogatást nyújt, amilyet az ügyfelek SAP környezetüktől elvárnak."
"Úgy gondoljuk, hogy az SAP HANA jelenti a jövőt az elemzések terén. Így tudjuk biztosítani ügyfeleink részére a szükséges támogatást ahhoz, hogy SAP megoldásaikat migrálhassák és futtathassák a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications rendszerében" - mondta Christian Schmitz a REALTECH vezető tanácsadója.

A Novell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény