FőoldalÜzletLogitech Mini Boombox: remek hangzás, bármerre is járunk
2011. november 10., csütörtök ::

Logitech Mini Boombox: remek hangzás, bármerre is járunk

A Logitech vállalat bemutatta Logitech Mini Boombox hordozható és helytakarékos hangrendszerét, amely könnyedén összekapcsolható okostelefonokkal, táblagépekkel illetve bármilyen Bluetooth-os eszközzel, hogy arról zenét, filmeket, játékokat vagy telefonhívásokat hangosítsunk ki

A Logitech Mini Boombox mérete kicsi, de teljesítménye annál nagyobb! A speciális tervezésű akusztikus kamra kiemeli a mély hangokat, javítja az összhangzást, a beépített mikrofonos kihangosítóval pedig tisztább és érthetőbb hívásokat bonyolíthatunk akár az irodában, az autóban vagy a kertben is. Tökéletesen alkalmas akár egyszemélyes, akár csoportos telefon és videotelefon hívásokhoz is.
"Táblagép-kiegészítő kínáltunk újabb kiváló taggal bővült: a Logitech Mini Boombox könnyű hordozhatóságot és remek teljesítményt kínál mobil eszközeink mellé, amelyeket manapság mozizásra, zenehallgatásra, játékra és telekonferenciák bonyolítására is egyre szívesebben használunk. A Logitech Mini Boombox mindig megfelelő hangzást garantál, akkor és ott, ahol éppen szükségünk van rá" - mondta Azmat Ali, a Logitech táblagép- és mobileszközök csoportjának alelnöke.
A Logitech Mini Boombox párosítható népszerű okostelefonokkal, táblagépekkel és egyéb eszközökkel is, amelyek támogatják a Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) szabványt, és együttműködik minden olyan telefonnal, amely támogatja a Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) szabványt. Beépített akkumulátora a használat és környezeti tényezők függvényében akár tíz órán át is bírja, USB-re csatlakoztatva pedig automatikusan feltöltődik, így sosem kell az elemcsere miatt aggódnunk. A vezérlőgombok megvilágításának köszönhetően, a Mini Boombox kezelése éjjel és nappal is egyszerű.

Ár és elérhetőség
A Logitech Mini Boombox európai megjelenése november végére várható, ajánlott fogyasztói ára €69,99 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény