FőoldalÜzlet80 colos modellel erősíti a Sharp iparágvezető pozícióját a nagyméretű LCD tévék piacán
2011. október 14., péntek ::

80 colos modellel erősíti a Sharp iparágvezető pozícióját a nagyméretű LCD tévék piacán

Tovább erősítendő a nagyképernyős LCD tévék piacán szerzett vezető szerepét, a Sharp bemutatta a jelenlegi legnagyobb LED-es LCD tévéjét, a 80 hüvelyk (203,2 cm) képátlójú AQUOS LC-80LE632U televíziót. Az új készülék full HD (1920×1080 pixel) felbontású Smart TV (okostévé), melyet beépített wifivel is elláttak

Használatával hozzáférhetünk a Netflix, a CinemaNow és a VUDU videótár szolgáltatásokhoz ugyanúgy, mint a Sharp exkluzív AQUOS Advantage Live online támogatási szolgáltatásához.

"80 hüvelykes AQUOS tévénk az eddigi 55 hüvelyk képátlójú készülékek képernyőfelületének több mint duplájával lenyűgöző élményt nyújt a nézőnek" - nyilatkozta John Herrington, a Sharp Electronics amerikai vállalatának elnöke. "Ez a készülék tényleg semmi máshoz nem hasonlítható a piacon. A fogyasztók a különlegesebb, magával ragadóbb televíziós élmény érdekében nagyobb lapostévéket szeretnének, és a Sharp pontosan ezt kínálja most" - tette hozzá.

A 80 hüvelykes AQOUS LED LCD tévét lenyűgöző képminőség és letisztult dizájn jellemzi. A teljes LED háttérvilágítás révén a színek és a fényerő a képernyő egyik sarkától a másikig, illetve egyik szélétől a másikig, kiegyenlítettek, s ezzel az elképesztő 6.000.000:1 dinamikus kontrasztarány is lehetséges. Emellett az LC-80LE632U 120Hz Fine Motion Enhanced technológiája a foltokat és a mozgások elmosódását még a gyors mozgásokat ábrázoló filmek esetén is - szinte teljesen - megszünteti. Megdöbbentően keskeny, kevesebb mint 10 centiméteres vastagságával az új 80 hüvelykes AQUOS televízió stílusosan veszi át a csaknem 60 centiméter vastagságú, hasonló képernyőméretű, hátsó vetítésű készülékek helyét.

Az AQUOS Advantage LIVE szolgáltatás révén a Sharp AQUOS Advantage Advisor tanácsadók az interneten át, távolról a készülékhez kapcsolódva nyújtanak segítséget a beállításban, hibaelhárításban, és a képminőség optimalizálásában is.

A Sharp a LC-80LE632U modellel kívánja elérni azt a célját, hogy a nagyképernyős tévék szinte bármely szükségletnek, illetve pénztárcának megfelelhessenek. A készülék a Sharp 2011. évi nagyképernyős kínálatának központi darabja, amelyet öt 70 hüvelykes és tíz 60 hüvelykes Sharp AQUOS modell megjelenése után mutattak be.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény