FőoldalÜzletA Fujitsu új globális demócentert alakított ki az SAP HANA támogatására
2011. szeptember 12., hétfő ::

A Fujitsu új globális demócentert alakított ki az SAP HANA támogatására

A Fujitsu bejelentette, hogy a cég SAP HANA appliance szoftverek futtatására optimalizált és az SAP AG által tanúsított infrastruktúrája mostantól az egész világon elérhető. Az infrastruktúra az SAP HANA támogatására létrehozott, új globális demócenter (Global Demo Center) keretében működik. Ezzel párhuzamosan a Fujitsu nagyszabású SAP HANA bevezetési projektet hajtott végre ügyfelénél, a Mitsui & Co. Ltd.-nél

Globális szinten a Fujitsu az SAP egyik olyan technológiai partnere, amely tanúsított platformkonfigurációt kínál az SAP HANA futtatására. A megbízható, optimalizált és skálázható infrastruktúra nagy teljesítményű Fujitsu PRIMERGY szerverekre, ETERNUS tárolókra és hálózati megoldásokra épül.

Az SAP HANA memóriaalapú appliance szoftver emeli az adatfeldolgozás sebességét és valós idejű információelemzést tesz lehetővé. A Fujitsu bevált gyakorlatra épülő, átfogó szolgáltatásokat is kínál az SAP HANA-hoz, pl. előtelepített infrastruktúrát, integrációt, telepítést, bevezetést és üzemeltetést támogató szolgáltatásokat, valamint tesztelési és alkalmazásszolgáltatásokat.

A Fujitsu SAP HANA-hoz létrehozott új globális demóközpontja segít a nagyvállalati ügyfeleknek jobban megérteni, hogyan használhatják fel a technológiát üzleti rugalmasságuk és versenypozíciójuk javítására. A Fujitsu demóközpontja valós életből vett forgatókönyvekkel demonstrálja, hogyan javítja az SAP HANA a szervezet valós idejű döntéshozatali képességét azáltal, hogy óriási adattömeget képes lemezalapú rendszerek helyett a szerver memóriáján belül elemezni.

A németországi Neckarsulmban felállított globális demóközpont távhozzáféréssel elérhető a világ bármely pontjáról. Látogatói megismerkedhetnek az SAP HANA-val és a Fujitsu adatközpontokra illetve alkalmazásokra szakosodott , tapasztalt tanácsadói segítségével saját üzleti igényeikre szabhatják a technológiát. A központ demonstrálja, hogyan gyorsítja és teszi megalapozottabbá az SAP HANA az üzleti döntéshozatalt. A létesítményben a Fujitsu javaslatokat fogalmaz meg arra nézve, miként használhatják fel ügyfelei teljesítményük javítására a fejlett technológiát és a tanácsadási szolgáltatásokat.

Élesben működik az SAP HANA első nagyobb ügyfélimplementációja
A Fujitsu sikeresen támogatta az SAP HANA nagyszabású bevezetési projektjét ügyfele, a Mitsui & Co. Ltd működési környezetében. A projektben a vállalat saját belső szabályai szerint végezték el az SAP HANA műszaki értékelését és tesztelését. Az ügyfél a Fujitsu által kínált SAP-tanúsított környezetben győződött meg róla, hogy az SAP HANA valóban képes lesz nagy sebességgel elemezni kritikus adatait.

Toru Nakajima, a Mitsui társ-vezérigazgatója és IT-támogató divíziójának vezetője így nyilatkozott: "A Mitsui leányvállalatok növekedésének ösztönzéséhez olyan IT-plaformra van szükségünk, ami rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz és támogatja a gyors döntéshozatalt. Az SAP HANA képességei összhangban vannak ezzel az igénnyel. Nagyra értékeljük, hogy a Fujitsu ilyen korán vezető pozíciót szerzett az SAP HANA alkalmazásában és globális szinten támogatni tudja IT-platformjainkat. A jövőben is együtt szeretnénk működni vele ezen a területen. A Fujitsu csapatának globális támogatásával már megkezdtük a technológia bevezetését és örömmel dolgozunk tovább a Fujitsuval közös céljaink elérésén."

Az SAP globális technológiai partnereként a Fujitsu komplett infrastruktúra-megoldást biztosít az SAP HANA támogatására. Segít az ügyfeleknek a maximumot kihozni a technológiából, és megkönnyíti számukra annak használatát és adminisztrálását. Bevált gyakorlatra épülő, átfogó szolgáltatásai (előtelepített infrastruktúra, integrációs és gyors bevezetést támogató szolgáltatások) tovább növelik az SAP HANA ütőképességét. Fujitsu SolutionContract konstrukciója keretében a Fujitsu 7x24 órás proaktív és reaktív támogatást, előre definiált SLA-kat és rendszeres állapotellenőrzéseket biztosít az adatközpont-infrastruktúrához.

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény