FőoldalÜzletMegnyílt a regisztráció az ITBN-re!
2011. szeptember 06., kedd ::

Megnyílt a regisztráció az ITBN-re!

Szeptember első napjaiban hivatalosan is megnyílt a regisztráció az ITBN 2011-es rendezvényre. Mivel a hely befogadóképessége korlátos az érdeklődés pedig rendszerint óriási ezért ha szeretne részt venni a rendezvényen kérjük regisztráljon amint lehetséges. Akik már részt vettek az elő regisztrációban, azoknak nem szükséges ismét regisztrálniuk

Az esemény a támogatók jóvoltából idén is térítésmentes a biztonsági szakemberek számára.

Tisztelt Résztvevők!
Pár hét múlva ITBN! Már sokan nagyon várják ezt a két napot, amikor minden időnket és energiánkat az IT Biztonsági szakmának szentelhetjük. Találkozhatunk a teljes szakmai piaccal, régi ismerősökkel és kollégákkal, akik közül tavaly közel 2000-en jöttek el.
2011. szeptember 27-28-án lesz a következő ITBN változatlan helyszínen a Cinema City Arénában

Egy egészen különleges vendég egy még különlegesebb mondanivalóval érkezik idén az ITBN-re. James Lugabihl 12 évig az amerikai haditengerész et első osztályú kriptográfusaként és kibervédelmi szakembereként dolgozott, mielőtt elvállalta az EMC / RSA védelmi központjának (Global CIRC) vezetését. Előadásaiból megtudhatjuk, hogy hogyan működik az EMC / RSA védelmi szervezete és első kézből hallunk részletesebben majd az RSA SecurID tokenjeivel kapcsolatos tavaszi incidensről is.

Egyedi meglepetés készül az ITBN első napjának kezdő pillanataira
Izgalmas és futurisztikus meglepetés vár mindenkire, aki az ITBN első napján reggel is velünk tart. Később eláruljuk majd, hogy mi az, de annyit már most elmondhatunk, hogy velünk együtt szemtanúja lesz ennek Galántai Zoltán jövőkutató, Kovács Tücsi Mihály sci-fi iró és Kurucz Imre piackutató akiket ott helyben kikérdezünk majd a megdöbbentő látottakról.

Milyen szakmai programok várnak idén az ITBN vendégeire?
Az idei teljes és részletes programra még egy kicsit várni kell, de készítettünk egy áttekintő összefoglalót abból az 50 előadásból és rengeteg workshopból, amellyel az iTBN támogatói és részt vevő szakemberei készülnek. Aki már járt ITBN-en tudja, hogy a sok és színes szakmai programból időnként nehéz is választani, ezért idén minden korábbinál több energiát fektetünk az előadások rögzítésére. Reméljük, hogy a még jobb kép és hangminőség sokakat csábít majd arra, hogy visszanézzenek egy-egy előadást vagy megtekintsenek olyan előadásokat is, amelyekről lemaradtak. Idén az előadások közben is lehetőség nyílik majd az előadók és a nézők közti véleménycserére egy érdekes fejlesztés segítségével.

Független előadások az ITBN-en
Idén is rengeteg jelentkezést, pályázatot kaptunk olyan független szakmai előadás megtartására, amely az IT Biztonság témájában valamely érdekes és gyártókhoz vagy megoldás szállítókhoz konkrétan nem köthető tartalmat dolgoz fel. A szakmai zsűri lezárta az értékeléseket és napokban kiértesítjük azokat, akik független előadással pályáztak az idei ITBN-re. Nagyon izgalmas témák kerültek elő, reméljük az ilyen előadások tavalyi sikere tovább folytatódik és sokan kíváncsiak lesznek rájuk.

ITBN Biztonsági Díj
A tavaly igyekeztünk hagyományt teremteni azzal a kezdeményezésünkkel, hogy megalapítottuk az első hazai IT Biztonsági Díjat. A díjat hazai és külföldi gyártói innováció és referencia projekt kategóriákban adjuk át azoknak, akiknek a szakmai zsűri odaítéli. Tavalyi díjazottjaink Rubik Ernőtől vehették át Baditz Gyula szobrászművész az ITBN számára készített gyönyörű szobor alkotását. Az idei díj elnyerésére még mindig fogadjuk a pályázatokat, amelyeket a zsűri értékel. A díjakat az ITBN második napján adjuk át.

Ön is szavazhat! Az ITBN Biztonsági Díj negyedik kategóriája az év Útmutató Szakembere. A szavazatát az IT Business ITBN oldalán adhatja le. Kérjük szavazzon Ön is arra a jelöltre, akiről úgy gondolja, hogy a kiemelkedő teljesítményével, szakmai munkájával, meghatározó gondolataival a hazai IT Biztonsági szakmában elöl jár!

Törzstagok és Biztonságtudatos (digitális pajzsos) kitűzővel rendelkezők, FIGYELEM!
Az ITBN-en már hagyomány, hogy nagyra becsüljük visszatérő vendégeinket, mert hisszük, hogy az IT Biztonsági szakma összefogása csak úgy lehetséges, ha mindenki eljön hozzánk erre a két napra. Akik magukkal hozzák Törzstagsági jelvényüket és/vagy Biztonságtudatos lila pajzsos kitűzőjüket azok nyerhetnek! A részletekről később, de minden készítse elő őket, mert hamarosan szüksége lesz rájuk.

Az ITBN honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény