FőoldalÜzletA Fujitsu telesales központot nyit Berlinben és Barcelonában
2011. szeptember 02., péntek ::

A Fujitsu telesales központot nyit Berlinben és Barcelonában

A Fujitsu 2011 őszén két új telesales központot nyit Berlinben és Barcelonában. Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója ezzel tovább erősíti értékesítési csapatát a kontinentális Európa, a Közel-Kelet és Afrika országait, valamint Indiát átfogó CEMEA&I régióban, ahol piaci jelenléte és árbevétele jelentős növelésére törekszik

E cél megvalósítása érdekében a Fujitsu a hagyományos telemarketingen túlmutató értékesítési tevékenységet fog végezni az új központokban, ahol különféle módszerek (pl. ügyfélintelligencia, értékesítésfejlesztés, telefonos értékesítés) ötvözésével nyújt átfogó, magas szintű támogatást ügyfeleinek. Az első lépésben a vállalat mintegy 300 új munkahelyet hoz létre az új helyszíneken, három éven belül pedig további 300 fővel bővíti a létszámot Berlinben.

Az új telesales központokkal a Fujitsu gyorsítja az eladásokat és erősíti az ügyféltámogatást. Mindkét helyszínen izgalmas karrierlehetőségeket kínáló, belső oktatási központ is működik majd az értékesítők célzott felkészítésére.

A rendelkezésre álló infrastruktúra mellett a Fujitsu azért választotta éppen Berlint és Barcelonát, mert itt nagy számban élnek megfelelő felkészültségű, nyelvismeretű és értékesítési tapasztalattal rendelkező potenciális munkatársak. "Berlin és Barcelona kiválasztása előtt 20 európai nagyvárost értékeltünk. Az utolsó körbe rajtuk kívül még két város került be" - tájékoztatott Rolf Schwirz, a Fujitsu Technology Solutions vezérigazgatója. "Az utolsó körben fontos szempont volt a helyi hatóságok támogató hozzáállása. Most már ezen is túl vagyunk, elindult a munkaerő-felvétel, és mindkét városban keressük a létesítmény befogadására alkalmas ingatlant."

A digitális disztribúciós csatornák, az internetes és telefonos értékesítés kiterjesztésével a Fujitsu széndixod-kibocsátás terén vállalt felelősségét is teljesíti. Ha a telesales modell beválik, a vállalat további helyszíneken is megvalósítja a koncepciót.

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény