FőoldalÜzletHárom új PC-s sztereó headset a Logitech-től
2011. augusztus 31., szerda ::

Három új PC-s sztereó headset a Logitech-től

A Logitech bemutatta új, PC-alapú gépekhez készült sztereó headsetjeit, melyekkel egyszerűen és kényelmesen lehet internetes telefonhívásokat (VoIP) bonyolítani és élvezni a szórakoztató tartalmakat. Mindhárom új Logitech Stereo Headset kényelmes használatot és egyszerű plug-and-play üzembe helyezhetőséget kínál. Elforgatható zajszűrős mikrofonjaiknak és sztereó hangzásuknak köszönhetően, az internetes hívások tisztábban szólnak, mint valaha

Akár csak egy egyszerűbb headsetre van szükségünk a tisztább kommunikációhoz, akár a legjobb hangminőségű megoldásra zenehallgatáshoz és filmnézéshez, a Logitech Stereo Headset-jei között megtalálhatjuk a legmegfelelőbb eszközt. Az új Logitech sztereó headsetek mindegyike egyszerűen üzembe helyezhető, kompatibilis az analóg 3,5 milliméteres jack ki- és bemenettel felszerelt Windows PC-kkel, és használható a Logitech Vid HD, a Skype, a Yahoo! Messenger, a Gmail, a Windows Live Messenger, az AIM és a QQ programokkal.

Logitech Stereo Headset H130
A Logitech Stereo Headset H130 elegáns és pillekönnyű, fej mögötti kialakításának köszönhetően kényelmesen viselhető. Zajszűrős mikrofonja - melynek pozíciója szabadon állítható, vagy használaton kívül akár félre is hajtható - lecsökkenti a bosszantó háttérzörejeket, így mondanivalónk mindig érthető marad.

Logitech Stereo Headset H150
A H150-ben megtalálható a H130 összes vonzó tulajdonsága, de a nyak mögötti támaszték helyett egy szabályozható fejpánt található rajta. A H150 headset szivacsos fülpárnákat kapott, mikrofonját pedig jobb és bal oldalon is lehet tartani. Könnyen hozzáférhető vezérlőgombjaival beállíthatjuk a hangerőt és elnémíthatjuk a mikrofont.

Logitech Stereo Headset H250
A H250 dinamikus, teljes sztereó hangzást kínál, amivel az internetes hívások, a zenék és a játékok is remekül szólnak. Szabályozható, párnázott fejpántja és puha szivacs fülpárnái gondoskodnak kényelmünkről, még a hosszúra nyúló beszélgetések közben is.

Ár és elérhetőség
A headsetek megjelenése augusztusra várható. A Logitech Stereo Headset H130 és a Logitech Stereo Headset H150 ajánlott fogyasztói ára €19,99, a Logitech Stereo Headset H250 ajánlott fogyasztói ára pedig €34,99 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény