FőoldalÜzletA Logitech elhozza a fény erejét a Mac felhasználóknak is
2011. augusztus 26., péntek ::

A Logitech elhozza a fény erejét a Mac felhasználóknak is

A Logitech bemutatta a Mac felhasználóknak készült Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac vezeték nélküli napelemes billentyűzetet. A Mac verzió az eredeti K750 napelemes billentyűzet díjnyertes műszaki megoldásaira épül, és azonos szolgáltatásokat is nyújt

A K750 beépített napelemeinek köszönhetően örökre elfelejthetjük az elemcserét, mert a billentyűzet áramellátását környezetének fénye biztosítja.
A fény forrása lehet a napfény vagy akár egy szobai lámpa fénye is. Teljes feltöltést követően a billentyűzet vaksötétben is akár három hónapig működik. Az internetről letölthető napenergia alkalmazás gyors áttekintést ad az akkumulátor töltöttségéről, és figyelmeztet, ha a billentyűzetnek több fényre lenne szüksége.
PVC-mentes szerkezetének és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően a billentyűzet környezetkárosító hatása minimális. Számbillentyűzetet is tartalmazó teljes gombkiosztásával a Logitech Wireless Solar Keyboard K750 Mac verziója a Mac felhasználóknak ismerős elrendezést kínál, így mindent ott találunk meg rajta, ahol megszokhattuk. A hagyományos és laptop billentyűzetek előnyeit ötvöző, csak a Logitech által gyártott konkáv felületű gombokon gyorsabban, csendesebben és kényelmesebben gépelhetünk akár hosszú órákon át. Az alacsony építésű, elegáns vonalvezetésű billentyűzet stílusos kiegészítője hordozható és asztali gépünknek is.
A Logitech K750 Mac billentyűzet 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitellel gondoskodik arról, hogy a jelek késedelem és kihagyás nélkül jussanak el a számítógéphez. A parányi Unifying vevőegység olyan kis helyet foglal, hogy állandóan benne hagyhatjuk laptop gépünkben, így a billentyűzet bármelyik pillanatban használatra kész.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac megjelenése az Egyesült Államokban és Európa egyes országaiban augusztus elejére várható. Ajánlott fogyasztói ára €79,99 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény