FőoldalÜzletÚj vezeték nélküli Logitech billentyűzet touchpaddel
2011. augusztus 17., szerda ::

Új vezeték nélküli Logitech billentyűzet touchpaddel

A Logitech bemutatta a Logitech Wireless Touch Keyboard K400 vezeték nélküli billentyűzetet, amivel a kanapén hátradőlve irányíthatjuk tévére kötött számítógépünket vagy laptopunkat. A Logitech K400 vezeték nélküli billentyűzet 10 méteres hatósugarának köszönhetően, a laptop önmagában vagy televízióra csatlakoztatva is kényelmesen irányítható

A Logitech K400 billentyűzetet kifejezetten azoknak tervezték, akik multimédiás tartalmaikat nagyobb képernyőn szeretnék élvezni és ezért hordozható számítógépüket a tévére csatlakoztatják. A beépített 3,5 hüvelykes touchpad segítségével a vízszintes és függőleges görgetés is könnyedén megoldható, így nincs szükség egér használatára.

"A felhasználók a tévére kötött laptopjukat az új Logitech K400 vezeték nélküli billentyűzettel kényelmesen és egyszerűen irányíthatják" - mondta Thibauld Nolf, a Logitech termékmenedzsere. "Akár netezünk, akár a barátainknak írunk e-mailt vagy éppen YouTube videókat nézünk, a navigáció és a gépelés a szinte hangtalan, alacsony építésű billentyűzeten nem jelenthet a továbbiakban akadályt."
Más hasonló termékektől eltérően, a Logitech K400 üzembe helyezése egészen egyszerű - nem igényel komplikált szoftvertelepítést és a beállításokkal sem kell vesződnünk: elég bedugni a parányi Logitech Unifying vevőegységet egy szabad USB csatlakozóba, és a billentyűzet máris használható! A Logitech K400 USB-s vevőegységére további öt kompatibilis eszköz is csatlakoztatható, és a felhasználók akár egy éven át élvezhetik a kényelmes vezérlést anélkül, hogy elemet kéne cserélniük a billentyűzetben. Az elegáns, alacsony építésű gombok tapintása kellemes, használatuk szinte hangtalan. A nagy, fényes fehér feliratoknak köszönhetően még egy gyéren megvilágított szobában is könnyen megtaláljuk a megfelelő billentyűket. A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 kis helyigénye ellenére nem enged a kényelemből. Használaton kívül a billentyűzet élére állítva tárolható.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 európai megjelenése augusztusra várható, ajánlott fogyasztói ára €39,99 lesz. A termékkel kapcsolatos további információk a www.logitech.com oldalon találhatók.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény